Prizde bırakılan telefon evi yaktı

Düzce'de prize unutulan telefonunun patlayan bataryasının koltuğu tutuşturması sonucu çıkan yangında evin bir odası kullanılamaz hale geldi.

Prizde bırakılan telefon evi yaktı
Prizde bırakılan telefon evi yaktı
GİRİŞ 06.10.2014 16:46 GÜNCELLEME 06.10.2014 16:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Düzce'nin Akçakoca İlçesi, Yalı Mahallesi'nde, prize takılı bırakılan cep telefonunun patlayan bataryasının koltuğu tutuşturması sonucu çıkan yangında evin bir odası kullanılamaz hale geldi.

HALI VE PERDE TUTUŞTU

Yangın, saat 12.30 sıralarında Yalı Mahallesi'nde Nuri İnal'ın oturduğu apartmanın dördüncü katındaki dairesinde meydana geldi. Nuri İnal, sabah çalıştığı markete giderken cep telefonunu şarjda bırakıp evden çıktı. Saatlerce prizde takılı kalan cep telefonunun aşırı ısınmasıyla odada bulunan perde ve halı tutuştu.

ODA KULLANILMAZ HALE GELDİ

Evden çıkan dumanları fark eden apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürülürken evin bir odası kullanılamaz hale geldi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.Düzce'de prize takılı bırakılan cep telefonunun patlayan bataryasının koltuğu tutuşturması sonucu çıkan yangında evin bir odası kullanılamaz hale geldi. Prizde Uzun Süre Bırakılan Cep Telefonu Evi Yaktı, Düzce'nin Akçakoca İlçesi, Yalı Mahallesi'nde, prize takılı bırakılan cep telefonunun patlayan bataryasının koltuğu tutuşturması sonucu çıkan yangında evin bir odası kullanılamaz hale geldi.

YORUMLAR 2
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    urun orijinal ise ne yangin cikar nede sorun olur. hade kaza kayip cikti dersen zaten o urunun ana sirketine dava acar parani da alirsin ama cakma urun icin kimi dava edicen o tv lerde bangir bangir bagiran ucuz telefon kazikcilarini mi bulur isen tabi adamlar ay da 1 sirket kapatip yenisini aciyolar
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Orijinali varken çakmasını alırsan böyle olur. Can kaybı olmaması sevindirici. Geçmiş olsun. Ev kül olmuş. Allah kimsenin başına vermesin.... Kalite farkı. Bir Orijinal şarj aleti ile çakma şarj aletini kıyaslama yaparsanız aradaki farkı anlarsınız. Fakat buna rağmen orijinal olsa bile cep telefonunu şarjda uzun süre bırakmamak gerekir. Normal bir şarj aleti ya da telefon(günümüz teknolojisindeki) şarj dolduğu zaman elektirik akışını keser. Bu da olası facianın önüne geçer. ''Ne gerek var pahalı acağıma ucuzunu alırım'' diyebilirsiniz. Hepimiz yapıyoruz ama sonuç böyle vahim olabiliyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe