Facebook, Express Wi-Fi uygulamasını başlattı

Facebook, internet erişimini daha fazla insana ulaştırmak için çalışıyor. Bu bağlamda Facebook, kullanıcıları için Google Play Store’a eklediği yeni uygulaması ile kullanıcılarının yakın Wi-Fi noktalarını bulmalarını sağladı.

Facebook, Express Wi-Fi uygulamasını başlattı
Facebook, Express Wi-Fi uygulamasını başlattı
GİRİŞ 16.03.2018 09:57 GÜNCELLEME 16.03.2018 09:57

Bu hafta Facebook, kullanıcıları için Express Wi-Fi Android uygulamasını geliştirdiğini ve Google Play Store’a yüklediğini bildirdi. Facebook geliştirdiği mobil uygulaması ile kullanıcılarının yakın Wi-Fi noktalarını bulmasını ve ağa katılarak internet erişimi sağlamalarını amaçlıyor.

Şirket ayrıca, Express Wi-Fi programı ile gelişmekte olan 5 ülkede, kullanıcılarının hücresel veri satın alması yerine, telekomünikasyon üzerinden daha yüksek bant genişliğine erişmek için bu programı kullanılabileceğini bildiriyor. Mevcut Wi-Fi noktalarını gösterecek olan uygulama sayesinde size en yakın Wi-Fi ağına katılabileceksiniz.


Express Wi-Fi, gelişmekte olan dünyada daha fazla insanın çevrimiçi olma misyonuna ulaşmasına yardımcı olabilir. Bu noktada Facebook sözcüsü, 'Facebook’un Google Play Store’daki Express Wi-Fi uygulamasının, kullanıcılarına hızlı ve uygun fiyatlı internete erişebilmeleri için basit ve güvenli bir yol sunduğunu' söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto