Android 5.0 yüklü Xperia Z3'ü videosu

Android 5.0 güncellemesi üzerinde çalışmalarını sürdüren Sony, yenilikleri gösteren bir video yayınladı.

GİRİŞ 07.11.2014 14:28 GÜNCELLEME 07.11.2014 14:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Google'ın Android işletim sisteminin en yeni sürümünü tanıtmasının ardından teknoloji devleri Android 5.0 Lollipop güncellemesi için çalışmalara başladı. Japonya merkezli teknoloji devi Sony, mevcut akıllı telefonları için güncelleme hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Sony, şu anda geliştirme aşamasında olan Android 5.0 güncellemesini gösteren bir video yayınladı.

YORUMLAR 3
  • Apple 9 yıl önce Şikayet Et
    Sözde Android 5.0 lolipop ios'u alt edecekti. Android ne yaparsa yapsın ios'dan daha stabil hale gelemez. ilk önce açık kaynak kodundan vazgeçmesi gerekiyor Google'ın
    Cevapla
  • ios tektir 9 yıl önce Şikayet Et
    Açık kaynak kod demek geliştiricilere fırsat demektir ancak bu tutum aynı zamanda tüm dış etkilere karşı savunmasız kalmak demektir. ios kullanıcı dostudur android ise yazılımı akışına bırakmıştır. Sıkıntı yaşarsın yaşamazsın kullanıcın kısmeti. Onun için yazılımdan anlamayan ios a laf atar. Yazılımı bildiğini sanır açık kaynak kodunun aslında risk olduğunu bildiği halde ios kıskançlığı yüzünden fan boyluk yaparak konuşur. Yiğidi öldüreceksin ama hakkını vereceksin ios en güvenli ve stabil yazılımdır.
    Cevapla
  • aferim Apple bizden bir gofret kazandın. 9 yıl önce Şikayet Et
    Açık kaynak kod ile stabilite arasında kurduğun ilişki yazılımdan ne kadar anladığını çok iyi gösteriyor. Ha belki anlamazsın diye açık açık yazayım da sonra ciddiye alma. Yazılım bilgin 0.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı