Acun kepenkleri indiriyor; Son kez!

Acun Ilıcalı'nın TV8 satın almasından sonra ilk icraatı haber merkezini kapatmak oldu.

Acun kepenkleri indiriyor; Son kez!
Acun kepenkleri indiriyor; Son kez!
GİRİŞ 19.11.2013 17:26 GÜNCELLEME 19.11.2013 17:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın Tv8'i satın almasının ardından yeniden yapılanma süreci başladı. İlk olarak kanalın 40 kişilik haber merkezi kapatılıyor.

Haber spikeri Bilge Yurtdagülen, bu gelişmeyi twitter'dan böyle duyurdu:

Bitti... tv8 haber merkezi artık yok... Bu akşamki Ana Haber Bülteni ile kepenkleri indiriyoruz...

'15 yıllık koşunun sonuna geldik'

tv8'in ilk haber bültenini Kaan Yakuphan sunmuştu. Bu akşam son kez ekrana gelecek olan bültenin sunumunu da yine Kaan Yakuphan yapacak. Yakuphan böyle veda etti:

15 yıllık koşunun sonuna geldik. Geçen yıllarla çok şey değişse de biz sadece işimizi yaptık. Artık demir alma zamanı. Bu akşam son...

'Haber istemiyorum'

Acun Ilıcalı, kanalı satın aldıktan sonra insanlara mutluluk veren bir yayın yapacaklarını belirterek " TV8'de haber olmayacak " demişti.

Kanalın eski sahibi Mehmet Nazif Günal' kanalın içini boşaltarak ve tüm personelin tazminatlarını ödeyerek Ilıcalı'ya teslim edecek.

YORUMLAR 6
  • MUHAMMET AKSAKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE HABER MÜJDEDİR SEVİNÇTİR. Ne demek haber istemiyorum eğenceli programlar istiyorum vs. sanki haber hep garabet bilgiler veriyormuş gibi. Ben şahsen eğlence programlarını izlemektense haber izlemekten hoşnut olan biriyim. Neyse şimdi acun kanalı satıp inişe geçecek çok değil birkaç yıl ancak. Önce insan haddini bilmeli, insanlar hergün eğlence izleyecek eğelencek diye bir mevzunun olmadığını bilmesi gerekirdi, yazık oldu
    Cevapla
  • Samet Ergül 10 yıl önce Şikayet Et
    tam bir başarı öyküsü nereden nereye. Acun Ilıcalı kafasına koyduğu şeyleri en iyi şekilde gerçekleştiren ve işinde çok başarılı olan birisi. Rekorlar kırmaya devam ediyor programları aynı zamanda da eğlendirmeye. Lakin bu adamı çekemeyen çok, eee nede olsa bu adam yükseldikçe ve daha çok kazandıkça çekemeyen insanların sayısı da artıyor. Bizim insanımızda işini yapanı övmek yoktur, çevremde ve gördüğüm yorumlarda başarılı insanları öven insan maalesef oldukça az, bu çekememezlik niye anlayabilmiş değilim. Beğenmiyorsan açma izleme. Yada eleştirdiğiniz bu adamdan daha iyi olduğunuzu düşünüyorsanız buyurun sizleri görelim sizlerin başarılarını ulaştıkları noktaları dinleyelim ? Acun KENDİ İŞİNDE oldukça başarılı ve bir numara.
    Cevapla
  • erol 10 yıl önce Şikayet Et
    acun efendi. acun zannaediyorki Show programı yapıyor diye bütün halk Show peşinde geziyor eğlence programları tabiki olmalı ancak bu halk kitlesi hep eğlendirilmekten çabuk bıkar acunda kısa süre sonra başladığı noktaya döner 40 çalışan ortalama 4 kişiden 160 kişi ekmeğini kazanıyor demektir insanoğlu boş iş yapanı deyil memleketine faydalı işler yapanları baş tacı eder.
    Cevapla
  • Dogukan Batuhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne Yandas olurum,ne de bertaraf. Ne sis yansin,ne de kebab....
    Cevapla
  • yaşar sağlam 10 yıl önce Şikayet Et
    A(C)VUN SÜPER ZEKA. Şu ACUN SÜPER ZEKA! Türk Halkını nasıl KERTECEĞİNİ biliyor. Nasılsa bu MİLLET( gerçi o da kalmıyor) Gazete Okumaz, Kitap Okumaz, Haber veya Haber Programı dinlemez. Ülkenin %80 inin bu ülkede neler olup bittiğinden bi haber. YAŞŞAAAA (AVUN) vur PATLASIN, ÇAL OYNASIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!