Canlı yayına ekmekle çıktı!

İhsanoğlu'nun seçim sloganını eleştiren Eski CHP Parti Meclisi üyesi Sayan canlı yayına ekmekle çıktı.

Canlı yayına ekmekle çıktı!
Canlı yayına ekmekle çıktı!
GİRİŞ 11.07.2014 16:30 GÜNCELLEME 11.07.2014 17:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ‘‘Ekmek İçin Ekmeleddin’’ sloganını eleştiren Savcı Sayan, Turgay Güler’in moderatörlüğüyle ekrana gelen En Sıradışı programına ekmeklerle çıktı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim kampanyası sloganını açıklamasının ardından eleştirilerin hedefi oldu. ‘‘Ekmek İçin Ekmeleddin’’ sloganını tercih eden İhsanoğlu, seçim kampanyasıyla ilgili açıklamalarından çok sloganıyla gündeme geldi. Eski CHP Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan, Ülke TV’de katıldığı En Sıradışı programında İhsanoğlu’nun açıklamalarını eleştirerek, kampanya sloganını ‘tiye’ aldı. Programa ekmeklerle çıkan Sayan, ‘‘Bizim ekmekle ilgili bir problemimiz yok. Bizim çeşit çeşit ekmeklerimiz var. Bakın burada on çeşit ekmek var. Dolayısıyla Türkiye’de ekmeği bahane ederek vatandaşlar üzerine yeni bir algıyla yeni bir operasyon düzenlenmek isteniyor. Ekmeleddin Bey diyordu ki; ‘Cumhurbaşkanlığı icra makamı değildir’ diyordu. Bugün ekmekten bahsediyor. Türkiye’nin ekmek sıkıntısı yok’’ dedi.

YORUMLAR 1
  • ahmaldemir 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeleddin ihsanoğlu. Ben bu ismi duyunca "Tekmelediğim insanoğlu" olarak algılıyorum.( sağır duymaz uydurur ya bende uydurdum.)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!
Emekli ve memurun Temmuz beklentisi! İşte polis, öğretmen maaşları...