Karadayı'nın İlknur'u o anları anlattı

Üçüncü sezonuna çarpıcı bir girişle başlayan Karadayı'da oğlunu kaybeden İlknur'u canlandıran Elif Sönmez o anları anlattı.

Karadayı'nın İlknur'u o anları anlattı
Karadayı'nın İlknur'u o anları anlattı
GİRİŞ 17.09.2014 13:34 GÜNCELLEME 17.09.2014 13:38

Karadayı'da; tüm Türkiye’nin merakla beklediği sorular cevap buldu. Mahir ve Feride'nin düğün günü arabalarına konulan bombanın patlamasıyla tüm Türkiye arabada kimlerin olduğu sorusu merak ediliyordu.

Yeni sezonun ilk bölümünde Kara ailesinin gözbebeği küçük Nazif ve Mahir Kara’nın annesi Safiye’nin hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı.

ELİF SÖNMEZ: OPHELIA İLE HAZIRLANDIM!

Küçük Nazif'in annesi İlknur karakterini canlandıran Elif Sönmez başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

Genç oyuncu Elif Sönmez, İlknur karakterinin yaşadığı acı dolu sahnelerin çekimi için yaz aylarında ön hazırlık çalışmalarına başladı.

Sönmez; hazırlık sürecinin çekimlerden daha zorlu geçtiğini belirtti: "Bu zorlu sahnelere yazın katıldığım bir workshop sayesinde, Ophelia karakteri üzerinden hazırlandım. Böyle bir olayı yaşayan gerçek bir kahramanı tanıyınca ne yapsam, ne hissetsem hafif, yüzeysel ve "dışardan" geliyordu.

Dolayısıyla hazırlık aşamasında sürekli daha derine inmeye çalıştım, çekim sırasında ise hissettiğim acıların bir miktar dağıldığını, içimin sağaldığını hissettim. Oyunculuğun en büyülü ve şifalı taraflarından biri de bu galiba." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler