Veysel Elif'i annesinden ayırmaya çalışıyor

Kanal 7'nin başarılı projesi Elif'te bu akşam heyecan doruüa çıkıyor. Veysel Elif'i annesinden ayırmak için çalışmalar yapacak.

Veysel Elif'i annesinden ayırmaya çalışıyor
Veysel Elif'i annesinden ayırmaya çalışıyor
GİRİŞ 09.11.2014 12:06 GÜNCELLEME 12.11.2014 16:49

Ekranlarının sevilen dizisi Elif yine heyecan dolu bir bölümle Kanal 7’de olacak.. Veysel, türlü güçlüklerle birbirlerine kavuşan Elif’in annesinden ayırmayı başarabilecek mi? Akşam kuşağında ise Kemal Sunal klasiklerinden Yakışıklı Kanal 7’de olacak.

Elif – 18:50

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Elif’te Veysel, Elif ve Melek’in kaybolduğunu anlar ve peşlerine düşer. Çiftliğe giden Veysel, Kenan’ın da çiftlikten gittiğini öğrenince çılgına döner. Veysel, türlü güçlüklerle birbirlerine kavuşan Elif’in annesinden ayırmayı başarabilecek mi?

Kırkıncı Bölüm:

Yaşadığı zorluklar ve çektiği büyük hasretten sonra annesine kavuşan Elif’in çiftlikte olmayışı bir tek Tuğçe’yi mutlu etmiştir. Kenan, Elif ve Melek’in bir araya gelme düşüncesiyle perişan olan Arzu ise ne yapacağını şaşırmış bir halde beklemeye başlar. Elif ve Melek’in kaybolmasının ardından çiftliğin kapısına dayanan Veysel, Melek’in peşine düşer. Veysel, Melek’e yapabileceği en büyük kötülüğün onu yavrusundan ayırmak olduğunu düşünür. Veysel, Melek’i bulup Elif’i annesinden koparmayı başaracak mı?

Yeraltı Canavarı 4 – 21:50
 

Neveda'da bir maden kasabasında işçilerin görünmeyen bir avcı tarafından tuzağa düşürülmeleri üzerine maden ocağının sahibi Hiram Gummer - Burt Gummer'ın olağanüstü büyükbabası - ortalık iyice karışmadan etobur bir yaratık bularak bu esrarengiz canavarla mücadele etmeye karar verir. Yeraltının derinliklerinden kasabanın sokaklarına kadar uzanan inaılmaz bir savaş başlar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama