Sinüzüte doğal reçeteler Feridun Kunak Show'da

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün sinüzit hakkında bilinmesi gerekenler anlatılacak.

Sinüzüte doğal reçeteler Feridun Kunak Show'da
Sinüzüte doğal reçeteler Feridun Kunak Show'da
GİRİŞ 22.12.2014 09:53 GÜNCELLEME 22.12.2014 09:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Haftanın ilk gününde Dr. Feridun Kunak Show’da doğal yöntemlerle sinüzit tedavisi anlatılacak. İlgiyle izlenen Elif’te ise Melih çıkmazına giren Arzu, Veysel ile iş birliği yapacak. Kanal 7 film kuşağında bu akşam ilk olarak Son Hava Bükücü ile benzersiz bir hayatta kalma mücadelesi izleyiciye ulaşırken Savulun Battal Gazi Geliyor ile macera dolu bir gece yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün sinüzit hakkında bilinmesi gerekenler anlatılacak. Programda artan baş ağrısı ve burun akıntısının neden kaynaklanmış olabileceği ve bu sorundan kurtulma yöntemleri ele alınacak. Dr. Kunak, baş ağrısı ile burun akıntısının, sinüzit ile ilişkisini anlatacak. Programda ayrıca, kabızlık ve bağırsak tembelliğini önlemek için yapılacak egzersizlere yer verilecek.

Elif – 18:50

Veysel, para alabilmek için, Melih konusunda Arzuya yardım etmek ister. Melih çıkmazına giren Arzu, Veysel’in teklifi karşısında ne yapacağını şaşırır. Elif, çiftlikte Arzu’nun oyunlarıyla boğuşmaktadır. Tuğçe ise Elif’e karşı artık daha sıcak davranır. Kenan, Melek’in içinde bulunduğu kötü durumdan onu kurtarırken, gizemli bir çift göz onları izlemektedir. Bunun sonucunda Kenan, nasıl bir tehdit altına girecektir?
 

Son Hava Bükücü – 20:00

 

 

Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir. Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur. Nickelodeon yapımı animasyon televizyon dizisini temel alan The Last Airbender, Aang’ın hayatta kalma mücadelesinin açılış bölümüdür.

 

Savulun Battal Gazi Geliyor – 22:50
 


Ancak yaşlı kurdun köşeye çekilmesini fırsat bilen Bizanslılar Türkleri Anadolu’dan atmaya yönelik planlarını tekrar uygulamaya koyarlar. Kara Şövalye ve çok saygı duyduğu Rahibe Maria en usta Hristiyan savaşçıları bir araya toplayarak Battal Gazi’nin üzerine yollar. Kardeşinin öldürüldüğünü, babasının kaçırıldığını öğrenen Seyyid Battal, intikam için Bizans’a yürür. Bizans şövalyeleri genç ve tecrübesiz olduğu için hafife aldıkları Battal’ın hiç de kolay pes etmeyeceğini öğrenecektir. Genç yiğit, hapisteki babasını kurtarıp dünya döndükçe anlatılacak olan intikam planı için Bizans’a sızmaya çalışır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • ali osman yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    Migren ağrısı bitkisel malzemeler hocam rica ederim eşim de migren var teşekkür ederim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı