Elif'te çocukları büyük bir tehlike bekliyor

Selim, Elif ve Tuğçe’yle ilgilenirken, çocuklar büyük bir tehlikeyle karşılaşır.

Elif'te çocukları büyük bir tehlike bekliyor
Elif'te çocukları büyük bir tehlike bekliyor
GİRİŞ 19.01.2015 09:30 GÜNCELLEME 22.01.2015 09:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen dizisi Elif'te Kenan, Melek’in cezaevinde olduğunu öğrenerek büyük bir şok yaşayacak. Kanal 7 sinema kuşağında ilk olarak Beşikten Mezara ile aksiyon dolu dakikalar yaşanacak. Ardından ise Son Osmanlı Yandım Ali ile eski İstanbul’da farklı bir yolculuğa çıkılacak.

Elif – 18:50


Selim, Elif ve Tuğçe’yle ilgilenirken, çocuklar büyük bir tehlikeyle karşılaşır. Melek, cezaevinde kötü günler yaşarken, Kenan, gerçekleri araştırmak için Melek’e gitmiştir.  Kenan, hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Zeynep içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtulmaya çalışır. Arzu, Selim’in her şeyi bildiğini öğrenecek midir?
 


Beşikten Mezara – 20:00


Kanal 7’den başrollerinde dövüş filmlerinin usta ismi Jet Li ve rap müziği sanatçısı DMX’in yer aldığı aksiyon dolu bir film ekrana geliyor; Beşikten Mezara. Los Angeles şehrinin en azılı hırsızlık şebekesinin başındaki isim olan Tony Fate, çetesiyle birlikte paha biçilemeyen elmasları çalmaya kalktığında hiç alışık olmadıkları bir durumla karşılaşır. Karşılarına her zaman olduğu gibi Los Angeles polisi değil, Taiwanlı bir hükümet ajanı olan Su çıkmıştır. Aslında Su’nun peşinde olduğu kişi Fate değil, uluslararası azılı bir suçlu olan Ling’dir. Ling peşine düştüğü elmasları Fate’den alabilmek için, onun hayatta en çok değer verdiği varlık olan kızını kaçırır. Fate de çaresiz, eski ortağı olduğu için Ling’i en iyi tanıyan kişiyle, ajan Su ile işbirliği yapmak zorunda kalır. Böylece dünyada en son ortaklık yapacak iki insan güçlerini birleştirmek zorunda kalır. Kızını kaçıranlar onu elmaslarla değiştirmek istemektedirler. Kızını kurtarmak isteyen lider Tayvan İstihbaratında görevli bir memur ile alışılmadık bir ittifaka girer. Böylece bu ilginç takımın, yeni bir ölümcül savaş silahının dağılmasına neden olacak konumdaki, kıymetli elmasları bulmak için zamana karşı yarışı başlar.
 

Son Osmanlı Yandım Ali – 22:50

 

Kurtuluş Savaşı yıllarında bıçkın bir İstanbul kabadayısı olan Yandım Ali, ülke sorunları ile ilgilenmekten çok çapkınlıkları ile söz edilmektedir. Ancak düşman zalim, düşman acımasızdır. Evli sevgilisi Defne ile kaçarak evlenme planları yapan Yandım Ali’nin yolu bir gün Mustafa Kemal ile kesişir. İşte bu andan itibaren bambaşka bir Yandım Ali kimliği gelişir. Artık sadece vatanını düşünür. Ülkenin bağımsızlığı için çalışır. Cumhuriyetin yapısına çok önemli tuğlalar koyar. Tarih 13 Kasım 1918… Düşman donanması Boğaziçi’ ne demirlemiş… Manzara Vahim… İstanbul İşgal Altında! Yandım Ali, Bahriye Mektebinden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhan beyidir.. Evli bir sevgilisi vardır. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana’ya gitmektir. Ancak… Sokaklarında düşman zulmünün kol gezdiği öyle bir ihanet içindedir ki memleket, kimin kimi sırtından vurduğu belli değildir. İhanet doğan güneş gibi sessiz ve batan gün gibi çabuktur artık. İşte bu ihanetler içinde Yandım Ali, vatanın kurtuluşunun elzem olduğunun farkına varır
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • adada 9 yıl önce Şikayet Et
    dizi hiç iyi değil. beğenmiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kudüs Tugayları bir İsrail tankı ve evlere saklanan teröristleri imha etti
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL