Tamamen Doğal Bel Korsesi

Ekranların en sağlıklı programı Dr. Feridun Kunak Show’da bel ağrılarından ameliyatsız kurtulmak için yapılması gerekenler ekrana taşınacak

Tamamen Doğal Bel Korsesi
Tamamen Doğal Bel Korsesi
GİRİŞ 01.03.2015 09:30 GÜNCELLEME 10.03.2015 10:07

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrıları için doğal tedavi yöntemleri ekrana taşınacak. Elif’te ise Melek’in duruşması yaklaşırken Melih, kardeşini kurtarmak için yeni yollar arayacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Sosyete Şaban ile kahkaha tufanı yaşanacak. Ardından ise Kartalın Gölgesinde ile farklı bir maceranın kapıları aralanacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün bel ağrılarından ameliyatsız kurtulmak için yapılması gerekenler ekrana taşınacak.  Programda ayrıca tamamen doğal bel korsesi yapımı izleyiciye aktarılacak.

Elif – 19:45

Melih, kirli bir oyun sonucu hapse düşen kardeşi Melek için üzülmektedir. Melek’e kurulan bu çirkin kumpasın işbirlikçilerinin peşine düşen Melih, Melek’i kurtarmak için çare aramaya başlar.  Arzu ise Melek’in hapishaneden çıkmaması için her türlü yolu denemeye kararlıdır. Melek’in duruşma günü yaklaşırken, Belkıs Melek’i nasıl bir tehlikeye sürükleyecektir?

Sosyete Şaban – 20:45

 
Zengin bir köy ağası olan Şaban beşik kertmesi olan genç, güzel ve eğitimli Peri'yle evlenmeyi ister fakat bir türlü kendini beğendiremez. Genç kız Amerika'da eğitim gördükten sonra yurda döner ve babasının sıkıntılı günlerini atlatabilmesi için zorlada olsa Şaban'ı küçümsemesine rağmen onunla evlenmek zorunda kalır. Şaban Ağa, kendini Peri’ye beğendirmek için yapmadık şey bırakmaken Peri babası için gerekli parayı alır almaz Şaban Ağa’yı da aşağılayarak köyden kaçıp İstanbul’a gelir. Onuru incinen Şaban hemen harekete geçer. En ünlü eğitmenlerden kibarlık ve görgü dersleri alır. Kendini kabul etmeyen eşine ders vermek için hazırladığı plan sayesinde sosyetenin Dilaver Bey’ine dönüşür.  Şimdi hesaplaşma vakti gelmiştir…
 

Kartalın Gölgesinde – 22:30

 
80'li yılların efsane dövüş filmlerinden bir tanesi olan, 'Kartalın Gölgesi' 80'li yıllarda video kaset dükkanlarından en fazla kiralanan filmlerden bir tanesi olması, bu filmin ne kadar kaliteli, ne kadar başarılı ve o kadar çok sevilen bir yapım olduğunun göstergesidir. Fullcontact ve kungfu tarzı dövüş sahnelerinin yanında jacki'nin muziplikleri hocası ile girmiş olduğu neşeli diyaloglar,dövüşü öğrenme açısından kedinin yılana saldırdığı sahnede kedinin yapmış olduğu hareketleri ezberlemesi zekası ile yeteneklerini birleştirince ortaya çıkarmış olduğu dövüş tekniği lokantayı bir birine katması ve filmin unutulmaz o final sahnesi kesinlikle bu kült yapımın özetidir.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı