Bir Garip Aşk 64. bölüm fragmanı yayınlandı

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 64. bölüm fragmanı yayınlandı
Bir Garip Aşk 64. bölüm fragmanı yayınlandı
GİRİŞ 04.02.2016 09:36 GÜNCELLEME 04.02.2016 09:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların tutkuyla izlenen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav ve Khushi Shyam yüzünden tartışmaktadır. Tartışmaya tanıklık eden Anjali yaşananları şaşkınlıkla izler. Shyam, Arnav’ın servetini eline geçirmek için hazırladığı senaryoyu hayata geçirir ancak planın başarıya ulaşabilmesi için Khushi’nin yardımına ihtiyacı vardır.  

64. Bölüm

Arnav, bir zamanlar Shyam ile nişanlanan Khushi’nin  neden nişandan vazgeçtiğini öğrenir. Shyam ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler Khushi ve Arnav arasındaki gerilimi yükseltmektedir. Anjali olan bitene bir anlam veremez ve Khushi’ye neler olduğunu sorar ancak cevap alamaz. Diğer yandan Shyam ise Arnav’ın tüm servetini ele geçirecek bir plan hazırlamıştır ancak bu planı hayata geçirebilmek için Khushi’nin yardımına ihtiyaç duyar. Shyam, Khushi’ye Arnav’a imzalattırması için bazı evraklar verir. Anjali ise annesi için doğum günü partisi hazırlığındadır. Raizada malikânesindeki yoğunluktan yararlanmak isteyen Shyam, hazırlıklara yardımcı olmak bahanesi ile malikâneye gelir ama asıl amacı Arnav’ın odasına gizlice girebilmektir.  

YORUMLAR 3
  • fatma topbaş 8 yıl önce Şikayet Et
    İleriki bölümlerde çok güzel olacak.o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.bir de fragmanlar foto galeri olarak yayınlanmasa çok sevineceğim.arnav olmadığı için son birkaç bölümde reytingleri düşecek gibi tıpkı kiralık aşktaki gibi:-)
    Cevapla
  • merve özlem 8 yıl önce Şikayet Et
    arnav seni çok özledik.bir bölümde bile eksikliğin çok belli oluyor.yeter artık gel ve göster o shiyama gününü.Bu ne demeni bile çok özledim. *I MISS YOU*
    Cevapla
  • rıdvan mert 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir garip aşkı severek izliyorum.özellikle kuşi ve arnava bayılıyorum.bir de o şiyam çıksın diziden ya göz zevkimi bozuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı
FIFA'dan Süper Lig ekibine transfer yasağı