Sensiz Olmaz 4. bölüm fragmanı yayında

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Sensiz Olmaz 4. bölüm fragmanı yayında
Sensiz Olmaz 4. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 07.04.2016 10:20 GÜNCELLEME 07.04.2016 10:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün kocasının ölümünün ardından hayalleri yıkılan Paro üzerindeki şaşkınlığı atamamıştır. Kral Thakur silahlarının BSD Subaylarının eline geçmesinden dolayı halkı subaylara karşı kışkırtmaya çalışır. Rudra, Paro’yu sorgularken onu silah kaçakçılarına yardım etmekle suçlar.

4. Bölüm

Paro, BSD Subaylarının kocasını öldürmesinin ardından büyük bir şok geçirir. Kral Thakur, eşine ve Birpur halkına yaşananları anlatırken kervandaki silahlardan bahsetmez ve BSD Subaylarının sebepsiz bir saldırı gerçekleştirdiğini söyler. Silahları yakalandığı için çılgına dönen kral bunun hesabını Rudra’dan sormaya karar verir. Kocasını öldürdüğü için Rudra’dan nefret eden Paro ise sorgulamada onun suçlamalarını dinledikten sonra kendisinin silah kaçakçılığı ile bir bağlantısı olmadığını anlatır. İkili arasındaki gerilim giderek artarken yaşanacak sürpriz bir gelişme olayların seyrini değiştirecektir. 

YORUMLAR 1
  • Nihal 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi sevmedim :( Bir garip aşk bu diziden binlerce kez daha guzedi.Arnav ve Kuşinin aşkı muhteşemdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Emekli ve memurun Temmuz beklentisi! İşte polis, öğretmen maaşları...