Elif'in yeni bölümünde neler olacak?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in yeni bölümünde neler olacak?
Elif'in yeni bölümünde neler olacak?
GİRİŞ 17.05.2016 10:29 GÜNCELLEME 17.05.2016 10:29

TUĞÇE’NİN BAŞI DERDE GİRER
 
Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Hamit’in kötü adamların elinden kurtulmasına Elif ve çiftliktekiler çok sevinir. Bu mutlu aile tablosunu kıskanan Arzu, Tuğçe’yi de alıp gizlice kaçacakken Kenan’a yakalanır.
 
348. BÖLÜM
 

Arzu’nun evden gitmesinin ardından Tuğçe, Elif ve Melek’e kızgınlığından kimseyle konuşmaz. Duydukları karşısında çıldıran Koray, Pelin’i kaçırır. Korkudan ne yapacağını şaşıran Pelin, bir yolunu bularak Selim’den yardım ister. Ama sonra bunun bir tuzak olduğunu anlar ve aradığına pişman olur. Selim ise Pelin’i kurtarmak için çoktan yola çıkmıştır. Tuğçe, annesiyle babasını barıştırmanın kendince bir yolunu bulur ama bu durum hayatını tehlikeye sokacaktır. 
 
Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin
 
Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt