Sensiz Olmaz 2.bölümü! Rudra kötü adamları...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Sensiz Olmaz 2.bölümü! Rudra kötü adamları...
Sensiz Olmaz 2.bölümü! Rudra kötü adamları...
GİRİŞ 21.03.2017 11:53 GÜNCELLEME 21.03.2017 12:10

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı Sensiz Olmaz dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü anlatan Sensiz Olmaz 2.bölümünü haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 2.BÖLÜM 



Sensiz Olmaz 2.bölümünde neler yaşandı?

Rudra, Paro’nun yardım çığlıklarına kayıtsız kalmaz ve onu kötü adamların elinden kurtarır. Birpur Kralı Param en yakın adamlarından biri olan Kesari’ye Birpur halkını sınırları korumakla görevli olan BSD Subaylarına karşı halkı kışkırtmak için neler yaptığını anlatır. Param yıllar önce Paro’nun ailesinin de hayatlarını kaybettiği otobüs saldırısı başta olmak üzere Birpur halkını hedef alan pek çok saldırının kendisi tarafından yapıldığını söyler. Tüm bunlardan habersiz olan Paro ise BSD Subaylarından tüm kalbiyle nefret etmektedir.

Bu arada BSD Komutanına Birpur’da yüklü bir silah sevkiyatının olacağına dair önemli bir istihbarat gelmiştir. Komutan bu iş için en güvendiği adam olan Rudra’yı görevlendirir. Rudra gizlice Birpur’a gelir ve Birpur krallığındaki düğün eğlencelerine katılır. Bu sırada Paro  da bir hafta sonra evleneceği kişi olan Varun ile tanışır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe