Necmettin Nursaçan Hoca'nın 54 yıllık evliliğinin sırları

Cuma Sohbetleri programında gönüllere hitap eden Necmettin Nursaçan Hoca ve eşi Pakize Nursaçan çiftinin evlilik hikâyeleri Bir Yastıkta 40 Yıl Özel bölümüyle Cumartesi günü Kanal 7'de ekrana gelecek.

Necmettin Nursaçan Hoca'nın 54 yıllık evliliğinin sırları
Necmettin Nursaçan Hoca'nın 54 yıllık evliliğinin sırları
GİRİŞ 16.11.2012 09:45 GÜNCELLEME 16.11.2012 09:45

Bir yastıkta kırk yılı deviren çiftlerin aşkları, mutluluk sırlarının konu edildiği 'Bir Yastıkta 40 Yıl'da bu hafta Kanal 7'den tanıdığımız bir isim olacak. 

Kırk yıl süren mutluluğun gerçek kahramanlarının hikâyelerini anlattığı 'Bir Yastıkta 40 Yıl'ın bu haftaki bölümünde, Kanal 7'de yayınlanan Cuma Sohbetleri programından tanıdığımız Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın evlilik hikâyesi ekrana gelecek. Necmettin ve Pakize Nursaçan çiftinin 54 yıllık evliliğinin sırrı, Necmettin Hoca'nın çocukluk hikâyesi, askerden döndüğünde yaşadıkları, hasta babasını sırtında taşımak isteyen hocaya babasının cevabı bu hafta özel bölümde izleyenlere aktarılacak. Programda, Pakize Hanım'ın küpelerini Necmettin Hoca'ya neden verdiği, Necmettin Hoca'nın annesinin duası, dokuma tezgâhı ve yanan çıranın hikâyesi ekranlara gelecek. İlim, hizmet, hayra adanan bir ömür, İlim Hizmet Derneği'nin faaliyetleri, çocukları, torunları ve dostlarının ağzından Nursaçan ailesi izleyenlerle buluşacak.

Bilinmeyen yönleriyle kendini dine ve toplumun hizmetine adamış bir hizmet insanı olan Necmettin Nursaçan ve ailesinin hikâyesi Bir Yastıkta 40 Yıl Özel programında olacak.

Mutlu bir evliliğin sırlarının paylaşıldığı, gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Bir Yastıkta Kırk Yıl her Cumartesi saat 09.20'de Kanal 7 ekranlarında...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Aynı adımı İsrail de atmalı!
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak