Malatya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir yolcu otobüsü yoğun kar yağışı sonrası yolda oluşan buzlanma nedeniyle kayarak devrildi.

Malatya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var
Malatya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 12.02.2015 08:01 GÜNCELLEME 12.02.2015 08:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Mersin'den Malatya'ya giden Zeynal Göcüm'ün kullandığı 44 NV 600 plakalı yolcu otobüsü, Adıyaman-Malatya karayolunun Erkenek mevkisinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yan devrildi. Kazada, yolculardan Ahmet Demir (16) olay yerinde hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı. Yaralılardan Fatma Bakırhan (41), Sebahat Deveci (56), Nazım (40) ve Sultan Koç (69) Turgut Özal Tıp Merkezine, Mustafa Ataş (65), Selaha Erberk (56), Muhammet Salih Çobanoğlu (30), Yunus Çırak (31), Doğan Akbaş (43), Bayram İspir (60), Fatey Beğre (59), Halime Yasemin Çakır (45), Mustafa İspir (51) ve Hatice Sevinç Tekin (64) Malatya Devlet Hastanesine, Hakan Budak ise Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    bazıları olmadık yerde çok sürat yapıyorlar.tek şeritli yolda 150 ye kadar çıkan otobüsler gördüm.
    Cevapla
  • Muhammet Aksakal 9 yıl önce Şikayet Et
    Ah emniyet kemeri vah emniyet kemeri. Maalesef milletimize otobüste emniyet kemeri takmasını ne öğretebildik ne de vatandaş kendi canını düşünme noktasında bir alabildi. Sonuç ölüm. Bir anlamda şunu diyorlar. Ben ölmeyi şu kemeri takmaya tercih ediyorum. Ne diyelim Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede insani ahlak oluşturmamız ve ahlaka Önem vermemiz gerekir toplumsal ahlak bir bilinçle oluşur bizler birlikte yaşama ve birbirimize içtenlikle saygılı olduğumuz gün hayat biraz kolay olur hepimiz için kanunla insanları düzeltmek kolay olmuyor beyler her gün ülkemizde sokaklarda kadın cinayetleri devam etmektedir. ahlak olsaydı sorunlar en aza inerdi devlet ahlaklı insanlar yetiştirme yerine habire kamu
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    biz insanımıza kanun dayatarak toplumu dizayn edeceğimizi ve insanları düzelteceğimiz sanıyoruz . devlet' te habire kadınlar sokaklarda öldürülmesin diye kanun çıkarıyor. ama kanunlar önleyemedi kadın cinayetleri trafiktede cezalar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele
Altın fiyatlarında sert yükseliş