Tekirdağ'da trafik kazası

Hafta sonu yapılacak Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınavı için İstanbul'dan Tekirdağ'a gelen kurye aracına eskortluk yapan polis aracı şarampole yuvarlandı, iki polis memuru yaralandı.

Tekirdağ'da trafik kazası
Tekirdağ'da trafik kazası
GİRİŞ 19.01.2012 16:37 GÜNCELLEME 19.01.2012 16:37

21-22 Ocak tarihlerinde yapılacak sınav için İstanbul'dan evrak taşıyan kurye aracını, Tekirdağ il sınırında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı. Tekirdağ'a doğru yola çıkan polis memuru İsmail Çakırlar'ın kullandığı 59 AT 786 plakalı Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne ait otomobil, Salat Kavşağı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Yan yatan araçta, sürücü İsmail Çakırlar ile birlikte yanında bulunan polis memuru Mustafa Sevgi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulans ile Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurlarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Yaralanan polis memurları için telsizden kan anonsu geçti. Çok sayıda polis memuru, kan vermek ve arkadaşlarının durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe