Alkollü sürücü arkadaşına yalvardı VİDEO

D-100 Karayolu Haliç Köprüsü üzerindeki kazada 1 kişi ağır yaralandı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü, yerde yaralı halde yatan arkadaşına “Sarıl bana” diye yalvardı.

GİRİŞ 24.01.2012 05:51 GÜNCELLEME 24.01.2012 05:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ağır yaralı arkadaşını sedyeye kucağında taşımaya çalışan sürücünün 171 promil alkollü çıktı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu üzerinde Boğaziçi Köprüsü istikametine seyreden Güven Demir’in kullandığı 34 KJZ 61 plakalı otomobil, Haliç Köprüsü üzerinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kaza sonrası yanmaya başlayan otomobildeki alevleri o sırada yoldan geçmekte olan sürücüler söndürdü.

Otomobilde bulunan Burak Elban ve sürücü Güven Demir vatandaşlarca son anda kurtarıldı. Kazada Burak Elban ağır yaralandı. Güven Demir ise olayı yara almadan atlattı. Yere yatırılan yaralı Burak Elban için kaza mahalline ambulans çağırıldı. Güven Demir, yaralı arkadaşının başucuna oturarak onu teskin etmeye çalıştı ancak alkollü olduğu öğrenilen sürücünün davranışları vatandaşlardan tepki aldı. Ağır yaralı arkadaşının kollarını kendi boynuna sarmaya çalışan sürücü, “Sarıl bana” diye yalvardı. Arkadaşını kucağına almaya çalışan şahıs, ağır yaralı olduğu halde onu bu şekilde sedyeye de taşımaya çalıştı. Sağlık ekipleri duruma müdahale edene kadar yaralı, alkollü arkadaşının kollarında hırpalandı.

İlk müdahalesi ambulansta yapılan yaralı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Arkadaşı ile birlikte hastaneye gitmek isteyen sürücü ise kaza mahallinde tutuldu. Yapılan alkol testinde sürücü 171 promil alkollü çıktı. Sürücü Demir de alkollü olduğunu itiraf etti ancak kazanın sebebini yolun kaygan olmasına bağladı.

Kaza sebebiyle D-100 Karayolu bir süreliğine trafiğe kapandı. Kazaya karışan aracın yoldan çekilmesinden sonra trafik normale döndü. 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • Ömer Dokumacı 12 yıl önce Şikayet Et
    Yol kaygan?. Ben kar yağdığı gün yanımdan 150 ile geçen .........da gördüm. Yazık ki sadece siz zarar görmüyorsunuz. Çevrenizden geçenler de zarar görüyor. Yoksa hepiniz geberin dderim.
    Cevapla
  • HALİL ÖZÇAKIR 12 yıl önce Şikayet Et
    112. 112 allah yar ve yardımcınız olsun ,ilk gelen özel ekip sadece panik havasını dindirdi ama uzman 112 geldimi başka oluyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'