Pes dedirten olay! Ekmeğin içinden demir para çıktı

Batman Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Dilencilerin paraları saklandığı yerler, zabıta personelini bile şaşkına çevirdi.

Pes dedirten olay! Ekmeğin içinden demir para çıktı
Pes dedirten olay! Ekmeğin içinden demir para çıktı
GİRİŞ 14.02.2019 07:46 GÜNCELLEME 14.02.2019 07:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Batman kent genelinde dilencilere yönelik yaptığı çalışmalarda yabancı uyruklu veya Batman ve çevre il ve ilçelerden gelerek halkın dini duygularını suiistimal eden dilencileri tek tek toplayarak haklarında yasal işlem başlattı.

 

 

Bulut Kutlu'nun haberine göre, kadın ekipler tarafından üstleri aranan dilencilerin paralarını, ekmeğin arasına ve yanlarındaki balıkların içine gizlediği görüldü. Dilenciler üstlerindeki paraların sayımının ardından Göç İdaresi ve Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülerek yasal işlem başlatılması için tutanak tutuldu.

 

 

YORUMLAR 8
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Artik vermesen zorla istiyorlar gecen birne makarna paket verdim almadi alay etti para ver dedi bemde paketi aldim yolladim
    Cevapla
  • Serdaryus Dartanyus 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu rezil ve sefil insanlar niye dilenir bilmem.Zaten devlet vatandasa her konuda yardimci.Torunun bakan kocakariya maas veriyo.65 yas ayligi var.ac kalan imarethaneden sefer tasiyls yemek alabiliyor.bunlar suluk gibi niye ortada dolanir dilenir.kimse defolup koyune gitmek istemiyor
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Dilenciye para verilmez. Bunun din ile bir alakası yoktur. Allah c.c ayetinde şöyle der; (Sadakalar) kendilerini Allah yoluna adayan, yeryüzünde dolaşmaya güç yetiremeyen fakirler içindir. İffetlerinden dolayı (dilenmedikleri için), bilmeyen onları zengin sanır. Sen onları yüzlerinden tanırsın. İnsanlardan arsızca (bir şey) istemezler. Siz hayır olarak ne verirseniz, şüphesiz Allah onu bilir. Bakara/273
    Cevapla
  • Bidoncu 5 yıl önce Şikayet Et
    Vermeyin. Devlet zaten yoksullara ac kalmayacak acikta kalmayacak sekilde yardim ediyor. Bunlar tam soyguncu, hirsiz. Bu dilenciler milleti keriz yerine koyuyor. Kemal Sunal in filmi aklima geldi.
    Cevapla
  • avciturk 5 yıl önce Şikayet Et
    Dilenciye vereceginiz parayi belli basli merkez bakkallarda askida ekmek kampanyasi olarak baslatin yaptiginiz hayr hic degilse yerine ulasmis olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı