Ünlü isimlerle ilgili şoke edecek rapor!

Ünlülerin de aralarında bulunduğu operasyonda Adli Tıp raporu mahkemeye ulaştı. Çağatay Ulusoy'un kanından uyuşturucu çıktı.

Ünlü isimlerle ilgili şoke edecek rapor!
Ünlü isimlerle ilgili şoke edecek rapor!
GİRİŞ 19.10.2013 16:18 GÜNCELLEME 19.10.2013 16:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Raporda Cenk Eren ve Cemal Hünal'ın kokain, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın esrar kullandığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Narkotik polisi, asıl adı Yüksel Venedik olan Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca gibi ünlü isimleri uyuşturucu kullanmak, uyuşturucu temin etmek ve uyuşturucu kullanmaya yer temin etmek suçlarından gözaltına almıştı.

7 İLA 15 YIL HAPİS

Tutuksuz yargılanan bu isimlerle ilgili soruşturma savcılığı tarafından hazırlanan iddianame geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından kabul edildi. Haklarında 7 ila 15 yıl arası hapis cezası istenen ünlü isimlerin Adli Tıp raporu da tamamlanarak mahkemeye gönderildi. Soruşturma dosyasına eklenen rapora göre ünlü isimlerin kan, idrar ve saç örneklerinde uyuşturucu bulundu.

İSİM İSİM KİM NE KULLANIYOR?

- Yüksel Venedik (Cenk Eren): idrarında kokain

- Mehmet Çakır: Kanında ve idrarında esrar.

- Çağatay Ulusoy: Kan ve idrarında esrar.

- Alptekin Öztürk: Kan ve idrarında esrar, saçında kokain.

- Can Yurtsevdi: Kan ve idrarında esrar.

- Ergun Taş: Kan ve idrarında esrar.

- Cemal Hünal: Kan ve idrarında esrar, saçında esrar ve kokain.

- Ümit Yaşar İnanç: Kan ve idrarında esrar.

- Selen Katırcıoğlu: Kanında esrar, idrarında kokain ve esrar, saç örneğinde kokain.

- Yusuf Hasan Akgül: İdrar örneğinde esrar, kanında kokain ve esrar.

- Gizem Karaca: Kan, idrar ve saç örneklerinde esrar.

- Hüseyin Orçun Benli: Kan ve idrarında esrar.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 4
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı olacaksan birilerinin tezgahından geçeceksin. Senelerce böyle oldu ve biz ekranlarda çok çirkin, ahlaksız şeyler izledik. Gezi olaylarında da destek verdi bu sanatçılar(!). Allah'tan Mustafa Çeçeli gibi isimler de doğrunun yanındaydı da Türkiye'deki sanatın düzelebileceğini umuyoruz.
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bunlar içinde sokağa çıkarlar :)))dikatatör akp diye naraları duyar gibiyim :). bebeğimi öldürürüm hemde yenisini yapar onuda öldürürüm,fuhuş yaparım hem sizene sokak ortasında bile yaparım,kaldırım taşlarını söker polise atarım molotof atar heryeri yakarım heyecan aksiyon özgürlüğüm engellenemez,heykel yapar taparım herkesin tapması için eşkiyalık yaparım zorlarım baskı yaparım bu benim özgürlüğüm,her türlü bağımlılık yapan yasak maddeyi kullanırım toplumu buna özendiririm teraslarımızda bahçelerini kurar dağıtırım toplumu yok etmeye çocukları zehirlemeye ve hayatlarına kast etmeye çalışırım bu benim özgürlüğüm kimse karışamaz ha birde buna demokrasi ve halkçılık diyorlar.yatacak yeriniz yok be toprak sizi kabul etmesin bu dünyada bedeniniz yansın öbür dünyada ruhunuz ebediyen sınırsız ızdırapta olsun bozuntular sizi bizi bu şekilde konuşmaya mecbur bıraktınız ya.
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    NE SANATÇISI ,SANATTAN GEÇİNEN GÜRUH DERSEK KELİME ANLAMINI BULUR... Alayı gezici bu tayfanın ! iyi oldu yatsınlar biraz akıllanırlar belki...
    Cevapla
  • bekir terzi 10 yıl önce Şikayet Et
    ünlü olmuşlar paranın dibine vurmuşlar . eylence, keyif, tatil, sıkıntı yok, para çok, bir eksikleri uyuşturucuydu yani denemezlerse olmaz. bu kan emici akıl yıkayıcı vampirler yüzünden ekranlarda kötü fikirler özellikle genç beyinlere bile yerleşiyor. dizilerimiz hatta şarkı klipleri dahi hep genç nesilleri zevk ve sefahet peşinde koşmaya itiyor. özentileri ile kötü bir hayat onları bekliyor. bu ünlülere herşey serbest içlerinde adam gibi sanatkar 5-10 kişidir gerisi illaki ama illaki bir pisliğe bulaşmıştır. kendim şahsen haberler dışında televizyonla uğraşmam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama