Altan Gördüm'den iyi haber

Deri kanserine yakalandıktan sonra ikinci defa ameliyat olan Altan Gördüm, 'Sağlığıma kavuştum. Hayatıma kaldığı yerden devam edeceğim. Çok sevinçliyim' dedi.

Altan Gördüm'den iyi haber
Altan Gördüm'den iyi haber
GİRİŞ 05.12.2013 11:56 GÜNCELLEME 05.12.2013 12:05

Sol göz kapağında çıkan et beni görünümlü kiste yapılan tetkikler sonucunda deri kanseri teşhisi konulan Altan Gördüm, kanseri yendi. Ceyhun Yılmaz'ın twitter'da paylaştığı hastanedeki fotoğrafıyla kanser tedavisi gördüğü ortaya çıkan Gördüm, ikinci defa geçirdiği operasyon sonucunda kanserli hücrelerin temizlendiğini öğrenince büyük sevinç yaşadı.

TEST SONUCU TEMİZ ÇIKTI

Sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Gördüm, önceki gün eski eşi Vahide Perçin'le sahibi olduğu Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'ndeki derslerine geri döndü. Öğrencileri tarafından büyük bir sevinçle karşılanan Gördüm, 'İkinci kez yapılan cerrahi operasyon sonucunda kanserli hücrelerin tamamen temizlenmiş olduğu görüldü. Test sonucu temiz çıktı. Sağlığım gayet iyi. Bir süre daha sizinleyim' esprisiyle dersine başladı.

Hayatına kaldığı yerden devam etmenin sevincini yaşayan Gördüm, hakkında çıkan bazı haberlerle ilgili de şunları söyledi: 'Bazı basın-yayın organlarında eski eşim Vahide Perçin'in, kızımız Alize'yle benim evime taşındıklarına ilişkin asılsız haberler çıktı. Vahide Perçim'le hem iş ortaklığımız, hem de dostluğumuz, olması gerektiği gibi saygı çerçevesinde devam ediyor. Ancak, aynı evi yeniden paylaşmamız söz konusu değildir.'

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı