'Yatalak oldum bunu fırsat bildiniz, püüü size'

Şarkıcı Serdar Ortaç, hastalığı sonrası kendisi hakkında yeniden gündeme gelen "Ahmet Kaya'ya çatal attı" polemiklerine tepki gösterdi.

GİRİŞ 28.06.2014 06:35 GÜNCELLEME 28.06.2014 06:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Serdar Ortaç, 1999 yılında MGD gecesinde Ahmet Kaya'ya yönelik protesto ile ilgili olarak çektiği videoda o gece Ahmet Kaya'ya çatal fırlatmadığını söylerek şu ifadeleri kullandı:

"Ahmet Kaya'ya çatal fırlattıysam ellerim kırılsın, en yakınım ölsün, babamı kaybettim, annem de vefat etsin eğer elime çatal değdiyse"

YORUMLAR 8
  • Selim Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Vur Patlasın Çal Oynasın. O bar senin bu manken benim, gününü gün eden, sonra millete "sevenlerim" diye seslenen sözüm ona sanatçılar "düştüğünde" nedense acıma hislerim hiç debreşmiyor.
    Cevapla
  • akif KARTAL 9 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun. öncelikle serdar ortaç beye geçmiş olsun. daha önceden serdar ortaç beyin bu eller inşaat işcisi olmak içinmi yaratılmış şeklinde bir beyanı olduğunu duymuştum eğer böyle bir beyanı varsa kendisi adına üzüldüm doğrusu.
    Cevapla
  • akif KARTAL 9 yıl önce Şikayet Et
    hayırlısı . bende tabiki hastalığa sevinmiyorum ama serdar ortaç beyin şu parmaklara bakın bu parmaklar inşaatlarda çalışmak için mi yaratılmış tarzında bir yorumu vardı, inşallah bu hastalık bahanesiyle bu sözüne ramazan dolayısıyla hemen tövbe eder. insandaki enaniyet esfeli safilinede çıkartır alayi illiyinede indirebilir.
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    ABARTMAMAK LAZIM. Diyelim ki çatal attı ne olmuş kardeşim ki sadece o değil bir sürü bilindik isim tanınmış insan vardı orada. Sanki kurşun sıktı adam. O zamanlar daha toy bir çocuktu. Şöhret basamakları ile yeni tanışan ve gencecik bir sanatçıydı. Ortalığı bir türk ateşi yakıp kavuruyordu. Türkten başka insan yokmuş gibi bir hava estiriliyordu. Bunlar gayet normal. Hem sonra herkes hata yapabilir...
    Cevapla
  • Ali demirlek 9 yıl önce Şikayet Et
    ............ çıplak mankenlerle klıp çek hastalığına belki çare olur serdar efendi..........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı