Işılak da patladı: İtlik yapmasınlar

Erdoğan için yazdığı şarkıyla gündem olan Halk Ozanı Uğur Işılak, kendisine yönelik yapılan eleştirilere çok sert çıktı.

Işılak da patladı: İtlik yapmasınlar
Işılak da patladı: İtlik yapmasınlar
GİRİŞ 21.07.2014 09:16 GÜNCELLEME 21.07.2014 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Işılak : 'Ben rızkın Allah'tan olduğuna inanıyorum' diyen Işılak, 'Rızkın Allah'tan olduğuna hala iman etmemiş olan adamlar benim hakkımda böyle değerlendirmeler yapıyor, problem onların' şeklinde konuştu. 

'KÖPEKLEŞEN O KADAR İNSAN VAR Kİ...' 

Işılak, 'Yalaka kime denir? Menfaati için bir adamın yanında durana denir. Davası için bir adamın yanında duran adama gönül adamı denir, diğer bir tabirle nefer denir. O yalaka ifadelerini ben sahiplerine iade ediyorum. Onlar kimin yalakası olarak konuşuyor bilmiyorum ama... Bir büyüğümüzün sözü var diyor ki, 'Havlamayı göze almıyorsan köpekle münakaşayı bırak.' Ben onun için havlamayı göze alan bir adam değilim, köpeklerle münakaşa etmeyeceğim. Ama o kadar köpekleşen insan var ki...' ifadelerini kullandı. 

'İTLİK ve Köpeklik YAPMASINLAR' 

Eleştirilere açık bir insan olduğunu ifade eden Uğur Işılak, 'Ama insan olsun. At atlığıyla, it itliğiyle, insan insanlığıyla bilinir. İnsansa insan gibi eleştirsin, itlik yapmasın. Biraz sert konuşuyorum ama şu son iki üç günden beri yapılanları, söylenenleri, ortalıkta dönen lafları hazmedemediğim için söylüyorum. Çünkü ben onların o ifadeleri kullanırken mezhebinin ne kadar geniş olduğunu görüyorum ama ben o kadar geniş mezhepli değilim' .

Hayatında Allah için bir insanı sevmekten nasip alamamış zavallılar, ona buna yalaka diyerek köpeklik yapmaktan öteye gidemez dedi.

YORUMLAR 2
  • ramazanARICI 9 yıl önce Şikayet Et
    kime ne!. bugün değil 1970 den beri bu görüşün savunucularıyız, sonuna kadar da Hakkın ve halkın yanında olacağız. yalakayız, bidon kafalıyız, göbeğimizi kaşırız, (siz alimseniz, bizi Allah korusun tabi ki) cahiliz, (sizin gibi alim olmadığımıza şükrediyoruz), davamıza sahip çıkanın sonuna kadar yanındayız. hiç bir zaman sağcı geçinenler gibi sola, solcu geçinenler gibi bir sağa bir sola yalpalanmadık. dik duruyoruz, davamızın dosdoğru arkasındayız. kime ne!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Uğur Işılak,. Yeni Türkiye,de senin gibi değerli sanatçıların başımızın üstünde yeri var sağol varol,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'