Kenan İmirzalıoğlu'nun Kur'an sırrını açıkladılar

Karadayı’nın Mahir Kara’sı Kenan İmirzalıoğlu’nun boynundaki ip yıllardır dikkat çekiyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Kur'an sırrını açıkladılar
Kenan İmirzalıoğlu'nun Kur'an sırrını açıkladılar
GİRİŞ 27.10.2014 08:12 GÜNCELLEME 27.10.2014 08:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Dizi ve sinema oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nu adım adım takip eden fanları, bu deri ipin sırrını açıkladı.

Yakışıklı oyuncunun Deli Yürek’ten beri boynundan çıkarmadığı deri takının içinde Kur’an-ı Kerim’den birkaç ayet yer alıyor.

İmirzalıoğlu, kendisini koruduğuna inandığı takıyı görünür şekilde boynunda taşıyor. 

YORUMLAR 10
  • cennet 9 yıl önce Şikayet Et
    şu bazı haber7 yorumcuları beni öldürecek ya cennetle müjdelenmiş gibi yorumlar yapıyolar bu kadar kolay mı başkasının inancını vicdanını eleştirmek hem de görmediğin bilmediğin halde kısaca size ne
    Cevapla
  • dikdur 9 yıl önce Şikayet Et
    "benim kalbim temiz" diyen tipler.... zeynep hanim iyi güzel söylüyorsunda masumiyet edebiyati yapmaya hic gerek yok. Bu ülkede mini etekli korkunc dekolte giyip "Allah benim kalbimi bilir" diyenler var. Yok efendim bana daha nasip olmadi vs. gecin bunlari. Allah nasip etmez EMREDER. Adam gibi ben inanmiyorum diyen birisine sözüm yok, ama dinin arkasina ssiginmiyalim bu baska konular icinde gercerli...
    Cevapla
  • zeyneb aras 9 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Dua.... Bir insanin inancini sorgulamak/yargilamak bize dusmez...Yevm-ud-Din gelince, Malik-i yevm-ud-DIn bunu ona soracak. Bu O'nun gorevi....Insan beserdir sasar...Cevrenin etkisinde de kalabilir nefsine yenikte dusebilir. Hemen yaftayi yapistirip kisiye "bu Cehennemlik, buda Cennetlik" , veya " bu Falanca hatayi yapti, artik ibadetleri onu kurtarmaz" diye hukmu veriyoruz. Biz neyiz? Madem ki ayet tasiyor boynunda, onu koruduguna inaniyor, demekki tamamen bos degil kalbi....Maneviyata meyilli, o halde biz de dua edelim...Allah o ayetler hurmetine bu kardesimize istikamet versin. O'nu da bizi de affetsin.....Amin.
    Cevapla
  • Mehmet Sağlam 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Y.. Dünyadan haberdar olmayan Aylardır uyuşturucu davaları devam eden adamları savunmak sana mı düştü. Sen ne adına savunuyon bu adamları Ahmet Y.
    Cevapla
  • Ahmet Y. 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Mehmet Sağlam. Sen gözünle bu adamın kafayı çektiğini gördün mü? Yazdıkların çok güzel ama gözünle gördün mü çok merak ettim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!