Yeşilçam efsanesinin acı günü

Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın, önceki gün vefat eden yeğenini son yolculuğuna uğurladı.

Yeşilçam efsanesinin acı günü
Yeşilçam efsanesinin acı günü
GİRİŞ 12.06.2016 10:04 GÜNCELLEME 12.06.2016 11:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Cüneyt Arkın, önceki gün vefat eden senarist yeğeni Nurettin İyişen’i Çeliktepe Camii'nden son yolculuğuna uğurladı. Yaşadığı acı nedeniyle ayakta durmakta güçlük çeken usta oyuncunun oğlu Kaan ve yeğeninin desteğiyle yürümesi dikkat çekti.

Omuriliğindeki zedelenme nedeniyle geçtiğimiz yıl hastaneye yatıp tedavi gören 78 yaşındaki Arkın, halasının oğlunun cenaze töreninde taziyeleri oturduğu yerden kabul etti.

Usta oyuncu cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti.

Sinemada dövüş sahneleri deyince akla gelen ilk isim olan ve canlandırdığı “Malkoçoğlu” karakterinden dolayı bu lakapla anılan usta oyuncunun, cenaze töreni esnasında zaman zaman hareket etmekte güçlük çektiği gözlendi.

Nurettin İyişen daha sonra kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

YORUMLAR 6
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin bu adam ocak 2014 te ölmüş
    Cevapla
  • Gezgin 7 yıl önce Şikayet Et
    insan hayatı ebedi olarak yaratılmıştır. ölüm sadece dünya hayatından mekan değiştirip ahiret hayatına başlamaktır. kıyamette insanlar yeniden bedenlerine geri döndürülüp işledikleri amellerden hesaba çekilecek bunun sonucu olarak cennet veya cehenneme gidecekler belirlenecektir. dünya ahiretin tarlasıdır. burada ne ekersen ahirette onu biçersin. makam mal şöhret insanı yanıltıp sadece dünyaya bağlayıp felaketi olabilir dikkatli olmak lazım.Yüce Allah Kuran'ı Kerimde Ben insanları ve cinleri bana sadece kulluk etsinler diye yarattım buyuruyor.
    Cevapla
  • Ali Asker 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm var. Öbür dunyaya iyi hazirlanmak gerek. Obur taraf yok diyenler ya varsa? Ihtimali uzerine bile hazirlanmalilar. Hicbirsey kaybetmeyeceklerdir.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz güzel ama tayyip adlı arkadaş tersinden anlamış sanırım arkadaşım önce düzgün oku adam gayet iyi anlatmış olum ahiret tabiki var o inanmayanlara ironi yapmış sadece yahu her yoruma atlamayın sazan gibi önce ne anlatildığını ogrenin
    Cevapla
  • tayyip 7 yıl önce Şikayet Et
    bence sen imanını tazele ve hemen kelimei şehadet getir.Ya varsa demek insanı kurtarmaz.kesin vardır iman ettim dersen kurtulursun.
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Öbür dünya yok diyenlere en basit cevap Allah insanlara niçin akıl,fikir vermiş yeyip içip yan gelip yatsınlar,fenalık yapsınlar diye mi tabii'ki hayır aklında ötesi var iyi bir dünyevi hazırlık sonrasında ebedi istirahatgah...şüphesi bile kötü mazallah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı