Ankaralı Turgut'tan sözde Adalet Yürüyüşü'ne büyük destek

Ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak başlattığı yürüyüşe büyük deste veriyor.

Ankaralı Turgut'tan sözde Adalet Yürüyüşü'ne büyük destek
Ankaralı Turgut'tan sözde Adalet Yürüyüşü'ne büyük destek
GİRİŞ 21.06.2017 16:05 GÜNCELLEME 21.06.2017 16:05
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Adalet Yürüyüşü adı altında Ankara'dan yola çıkan Kılıçdaroğlu, yürüşünün 7. gününe girdi.

ANKARALI TURGUT CHP'NİN YANINDA

Bazı milletvekili ve partililerin de eşlik ettiği CHP Lideri'ne sanat camiasından da bir destek geldi. Adalet Yürüyüşü'ne katılan Ankaralı Turgut, adaletin 80 milyonla olacağını ifade etti.

Ankaralı Turgut, "Bir kişiye adalet olmaz, 80 milyona adalet olur. Onun için ben, adaleti desteklemek için buradayım. Ama sanatçılardan beklenen destek yok." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 25
  • gülistan 6 yıl önce Şikayet Et
    bırak bu işleri durgut, yoksa chp li belediyer artık seni festivallerde konsere çağırmıyorlar mı? bi saat tıngırtatınca cebine millet için harcamaları gereken milyarları koyup uğurlamıyorlar mı?
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    sanatci mi kim ? o kadar bsit olsa sanatci olmak turkiyede adam kalmazdi zeki muren sanatci idi mesala
    Cevapla
  • VATANSEVER 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda milletesaygı sevgi vatan aşkı din iman yok mevlam şerrinden korusun vatanımızıve milletimizi her tür beladan korusun Cumhurbaşkanımıza ve değerli ekibine başarılar kolaylıklar başarılar sağlık huzur dilerim bu mübarek kadir gecesi hürmetine.Şer güçlerinde mevlam bir an evvel belasını verir inşallah.
    Cevapla
  • oguz 6 yıl önce Şikayet Et
    sen sanatçı mısın ki sanatçılara dil uzatıyorsun
    Cevapla
  • Ahmet URCAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ankaralı Turgut denen sanatçı kisveli sahte mafya CHP'nin yanında diye yazılmış. O CHP'nin yanında da CHP'de FETÖ'nün yanında . Yani CHP evde yok. Bu yürüyüşün ne yürüşü olduğu belli. Yürüyenlerin içinde FETÖ mağduruyum diyenler var adalet madalet için yürüyen yok. Kimin düzenlediği, kimin desteklediği, kimin mikrofon açıkken neye hizmet ettiklerini ve ne amaçla yola çıktıklarını itiraf ettikleri ortada. YERSEN VATANDAŞ. KARNI TOK OLAN YEMEYECEK ZATEN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!