İbrahim Tatlıses çıldırdı! 'Derya Tuna ile barıştı' haberleri...

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses son dönemde hakkında çıkan 'Derya Tuna ile barıştı' haberlerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses çıldırdı! 'Derya Tuna ile barıştı' haberleri...
İbrahim Tatlıses çıldırdı! 'Derya Tuna ile barıştı' haberleri...
GİRİŞ 06.09.2017 10:06 GÜNCELLEME 06.09.2017 10:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta eski hayat arkadaşı Derya Tuna ve oğlu İdo ile tatile çıkan İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan haberlere isyan etti.

Tatlıses, Instagram'da aile fotoğrafını paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Günlerdir hakkımda çıkan haberleri okuyorum. 'İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ile barıştı' Ne demek ya barıştı? Sanki biz küsüz de, barışmışız. Gelde tav olma bu habere. Bu saatten sonra Derya Hanım ile neden küselim? Küsersek de eğer; her ailede olur böyle şeyler insanız nihayetinde taştan varolmadık ki etten kemiktendir yapımız. Küseriz de, barışırız da ne alaka şimdi? Küsmek de barışmak da insanın doğasında vardır. Derya Hanım çocuğumun anasıdır, benim de başımın tacıdır ayrıca bütün çocuklarımın anaları baş tacımdır. Aldı başını gidiyor haberler yok efendim 'Derya Tuna ile barıştı', yok efendim 'kendi barıştığı için Murat Dalkılıç'a da çağrı yaptı'... Yaparım çünkü ben barıştan yanayım, barışı da seven biriyim. Ne mutlu barışı sevenlere keşke elimden gelse de tüm dünyadaki kavgaları, savaşları durdurabilsem ah "keşkem keşkem" ama "malesef durmuyor. ARAKAN'da olanlar beni insanlığımdan utandırdı. Madem ben insanım o zaman ARAKAN'dakiler kim? Sonuç olarak ben çocuklarımı seviyorum, onların annelerini de severim hepsinin bende hakkı var. Hepsinden haklarını helal etmelerini isterim. Ben hem küserim, hemde barışırım kime ne bundan? Sizleri ne alakadar eder? Top bizim saha bizim İster gol atarım, ister topu taca atarım. Kime ne bundan belki hakem penaltı verecek, nerden bilecesiniz?"

YORUMLAR 6
  • nani 6 yıl önce Şikayet Et
    gerekirse teknik direktör olurum yani kimene bundan :)
    Cevapla
  • Akıllı 6 yıl önce Şikayet Et
    Edebiyat serdin be helal olsun
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Son cumleler dusunve dunyasinda cigir acacak cinsden
    Cevapla
  • Kardelen 6 yıl önce Şikayet Et
    Süpersiniz ...
    Cevapla
  • cins 6 yıl önce Şikayet Et
    madem öyle murat dalkılıça ne barış çağrısı yapıyorsun sanane barışır da küser de millet de bi cins
    Cevapla
  • dobracı-izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim abi sanat camıasına sanki yeni girdin 40 yıldır aynı, magazine düşersen işin zor birde paran varsa dostun çok olur paran biterse dostun kalmaz ibrahim abi bunları bilmen lazım sanat camiasında parası çok olanlar bazıları sevgili albümü yaptı sonradan çocuklar ortaya çıkmaya başladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık