Hamile kalınca evlilik telaşı başladı

Topluma örnek olması beklenen sanatçılar tam tersine toplumun değerlerine ters yaşantıları ile gündem oluşturmayı sürndürüyorlar. İşte son örneği; Tuğba Büyüküstün!

Hamile kalınca evlilik telaşı başladı
Hamile kalınca evlilik telaşı başladı
GİRİŞ 19.07.2011 07:35 GÜNCELLEME 19.07.2011 07:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Onur Saylak’dan hamile olduğu iddia edilmişti.

Bu iddialar üzerine herhangi bir açıklama yapmayan çift suskunluğunu korurken Büyüküstün’ün gerçekten hamile olup olmadığı merak konusu olmuştu. Beklenen haber çiftin yakın çevresinden geldi.

Tuba Büyüküstün 2,5 aylık hamileydi ve ikiz bebek bekliyordu. Mesleğinin en verimli dönemini yaşayan Büyüküstün’ün anne olacağını duyduğunda ilk zamanlar ‘bunun için erken’ diye düşündüğü ancak ikiz bebeği olacağını öğrenince de doğurmaya karar verdiği öne sürüldü.

Hamilelik haberiyle birlikte düğün hazırlıklarını hızlandıran çiftin aşkı birlikte rol aldıkları “Gönülçelen” dizisinde başlamıştı.

Vatan

 

YORUMLAR 3
  • yorumcu06 12 yıl önce Şikayet Et
    BU BOŞ İŞLERLE UĞRAŞANLARA YAZIK,ÇOK YAZIK!!. Size ne kardeşim milletin evliliğinden,nikahından,hamilelğinden,düğününden vs vs... Dünya ve ahirete dair hiç mi başka telaşınız kalmadı da T.B nin telaşına sardınız? !!! Kendimize gelelim ey millet,ahir zamandayız..yazık..
    Cevapla
  • Cüneyt Bekmezci 12 yıl önce Şikayet Et
    ALİMLERİN RAĞBET GÖRMEYİP TOPÇU VE POPÇULARIN İLGİ GÖRDÜĞÜ YERDE OLACAĞI BUDUR... Akıllı toplumlar,ilim sahiplerine değer verir.Onlara hürmet eder,en iyi şartlarda yaşatır.Alimlerde topluma fener olur.Toplum medeniyeti ilim sahipleri sayesinde kazanır.Akılsız toplumlarda ise ilim sahiplerinin ne ilmine ne kendine değer verilir.Akılsız toplumlarda, yarın bir şey ifade etmez.Onlar bu günü yaşamanın ve eğlenmenin yollarına bakarlar.Böylesi toplumlarda 20 yaşındaki bir futbolcuya milyonlarca dolar akıtılır.Bir şarkıcı veya dansözde yine afedersiniz açacağı bacağının orantısında paraya ve üne! kavuşur.Bu şahıslar baş köşelere oturtulur.Ağzından çıkan her söz topluma sanki alim sözü! ve alim davranışı! gelir.Bizler kendimizdekini düzeltmedikçe Allah bizim halimizi düzeltmesini bekliyorsak daha çok bekleriz....
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 12 yıl önce Şikayet Et
    SİZ HEM İSLAMİ HEM TÜRK GELENEKLERİNİ ZATEN KATLETMİŞSİNİZ DÜĞÜN TUZ BİBER OLUR. Gençlerimize yapılabilecek en büyük kötülüğü örnek teşkil eden bu insanlar yapıyor. Madem bir sorununuz var bari ortaya çıkarmadan düğününüzü yapın da insanlara kötü örnek olmayın. Bu tür davranışları bu insanlar yapıyorda toplumun diğer kesimleri yapmıyor mu. Adam sünnet düğünü yapacak, adı üzerinde Peygamber sünneti. Çalgının, oyun ve karışık dansın en ekstrası var, içkinin envayi çeşidi var, onlarca araç konvoyu tamam. Ancak bir eksik kaldı Mevlid okunması. Bunu da iki saf hoca tamamlıyor. Saf hoca diyorum, zira böyle bir düğün merasiminde üç kuruş için dini merasime katılmak ne kadar doğrudur. Bu bir örnek ama benzer örnek binlerce. Toplum olarak silkelenip benliğimize kavuşmamız lazım, yoksa gençlik elden gitti gidiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti
Eurovision'da 'İsrail' ayıbı, bu kadar da olmaz! Tepkiler çığ gibi...