Özcan Deniz: Mahsun gaza gelmez

Çektiği sinema filmleriyle son günlerde adından söz ettiren ünlü sanatçı Özcan Deniz kendisiyle Mahsun Kırmızıgül arasında yapılan kıyaslamalar için bakın ne dedi.

Özcan Deniz: Mahsun gaza gelmez
Özcan Deniz: Mahsun gaza gelmez
GİRİŞ 24.11.2012 12:38 GÜNCELLEME 24.11.2012 12:49

Sanatçı Özcan Deniz, ''Yönetmenlik benim için hobi, zevk, heves gibi basit cümlelerle adlandırılamaz. Bu artık benim işim'' dedi.

Yönetmenliğini yaptığı ve oyuncu olarak yer aldığı ''Evim Sensin'' filminin galası için Konya'ya gelen Özcan Deniz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Deniz, kendisine sık sık yöneltilen ''Şarkıcı mısınız, oyuncu musunuz, yönetmen misiniz?'' sorusuna hiçbir zaman sağlıklı bir cevap veremediğini belirtti.

Şarkıcılık ve yönetmenliğin birbirini beslediğine dikkati çeken Deniz, ''Birbirlerini o kadar besliyorlar ki sanki ben bilmeden bir piramit oluşturmuşum da hepsi bunların taşıymış ve kazara birini çekersem bütün bozulacakmış gibi geliyor. O yüzden birine daha çok sahip çıkıyor, öbürünü istemiyorum gibi bir ruh haline hiç girmedim. Hepsi bir arada yormaya başladı. Belki azaltmaya gidebilirim. Konser sayısı ya da albüm sayısı azalabilir'' diye konuştu.

-''Ben sadece işime konsantre oluyorum''-

Evim Sensin filminin en çok izlenen filmler arasında yer almasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Deniz, şunları kaydetti:

''İzlenme oranlarımız şu an çok iyi. Her geçen hafta artıyor. Şu an 1,5 milyonu geçtik. Bildiğim tek bir şey var; ben yaptığım şeyi sağlıklı bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Hesap, kitap yapmıyorum. Sonrası ne olacak, beni nereye götürür, batırır mı, çıkarır mı, alkışlarlar mı, küfür mü ederler hiç onları hesaplamıyorum. Ben sadece işime konsantre oluyorum. Tabii bunun sonucu her zaman alkış olmuyor. Bazen çok ciddi hakaretlere maruz kalabiliyoruz. İçinde olduğunuz şey sizi zirveye de götürebilir, yerin dibine de batırabilir. Evim Sensin 10. sinema filmim. Kendi jenerasyonumun en fazla film çeken adamıyım. Benimle yan yana koyacağınız bir çok insandan sayı olarak farkım var. Yönetmenlik benim için hobi, zevk, heves gibi basit cümlelerle adlandırılamaz. Bu artık benim işim.''

-''1 milyon kişi izledi mi başarı sayıyoruz''

Türkiye'nin dünyada kendi sinema filmlerinin izlendiği ülkelerin başında geldiğini ve bu konuda Fransa'yı geride bıraktıklarını anlatan Deniz, bu durumun sektör için önemli bir şans olduğunu aktardı.

Türkiye'de potansiyel olmasına rağmen nüfusun 10'da 1'inin sinema izlediğini vurgulayan Deniz, ''Türk sineması bence gerçek seyircisini hala yakalayamadı. Bir filmi 1 milyon kişi izlediğinde, 'bu film iş yaptı' diyoruz. Bunu başarı olarak görmemeliyiz. Filmlerimizin gişesi hala çok az. Bunda yapımcının da sinema üretenin de hatası olabilir. Bu durumu seyirciye yüklemenin anlamı yok'' ifadelerini kullandı.

-''Mahsun'dan daha iyi yönetmensin'' tweeti-

Bir hayranının Twitter'dan attığı ''Mahsun Kırmızıgül'den daha iyi yönetmensin'' tweetini 102 bin takipçisiyle paylaştığı iddiasına da değinen Deniz, şunları söyledi:

''Benim sosyal medyamı organize eden biri var. Retweetleri ben yapmıyorum. Bir hayranımız bir şey yazmış. Organizasyoncum günde en az yüzlerce retweet yapıyor. Onu da retweetlerin arasına katmış. Bir yanlışlık var. Ne Mahsun öyle cahilce bir gaza gelir ne de ben. Öyle saçmalık olabilir mi.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Filistin topraklarında bir işgal var!
Futbol dünyasında bir devir Arda Güler için sona eriyor