Tatlıses'ten Hakan Şükür'e destek

"Türk Değilim Arnavut'um" diyen AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'e İbrahim Tatlıses'ten destek geldi.

Tatlıses'ten Hakan Şükür'e destek
Tatlıses'ten Hakan Şükür'e destek
GİRİŞ 25.02.2013 17:10 GÜNCELLEME 25.02.2013 17:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'ün bir konferansta "Aslına bakarsanız ben Türk değilim Arnavut'um" sözleri dikkat çekmişti. Bu tartışmalara ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de katıldı. Sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı sözlerle Hakan Şükür'e tam testek olduğunu ifade eden Tatlıses, “Bir Hakan Şükür'dür gidiyor yok efendim Arnavut'um demiş ne yapsın adam aslını inkar mı etsin Türk'üm diyor, milli formamızı giyiyor daha ne?” dedi. Hızını alamayan Tatlıses'in daha sonra “Adamın ne dediğine bakmam ne yaptığına bakarım. Bence çoğu Türk'ten daha Türk!

Naim Süleymanoğlu'nu rahmetli Cumhurbaşkanı Sayın Özal getirtmişti. Bizi dünya halter şampiyonu yaptı. Hakan'ın hanımı Türk, çocukları Türk, Arnavut'um dediyse ne oldu kıyamet mi koptu” diye yazdığı görüldü.

Tatlıses, yazdığı bu sözlerle Milletvekili Hakan Şükür'e tam destek verdiğini göstermiş oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    hangısı daha turk. Ben aslen arnavutum dıyen Hakan Sukur den daha fazla Turkıyeye ve Trukluge hızmet yapmıs 1 tane bıle CHP lı tanımıyorum ama Darbecılıkle Cuntacılıkla hortumla Turkıyeye ıhanet etmıs ısraıl usagı bınlerce CHP lı tanıyorum
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    elitler ne yapmis?!. milletden daha fazla para kazanirken ne kadarda motive olup bizden daha cok calisiyorsunuz?!
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    tabii tabii. siz herkesden daha türksünüz ve bu ülkeninde aslinda sahibi sizsiniz!! cünkü pasta ve kaymak yiyenler sizsiniz !!! haklisin !! siz bizden böylece daha cok türk oldunuz !!!
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    sen kim oluyorsun?!. hakan sükürü benden daha cok türk yapiyorsun?! adam resmen demis iste ben aslinda türk degilim diye. ben bir arnavutum demis. san ne oluyor?! sen kim oluyorsun, sana bu yetkiyi kim veriyor?! sen türk bile degilsin !!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    senin gibilerede zaten itibar edilmez. programlarinizda yillardir popolistlik yaptiniz. bir tarafdan duygu sömürüsü yaparak ALLAH dan imandan bahsettiniz iki dakika sonrada dansöz oynattiniz. sizin ahlak ve deger anlayisiniz iste bu kadar ucuz !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular