Kızgın damat bir köyü ateşe verdi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Paşa köyünde meydana gelen yangında 8 ev, 6 ahır ve 5 samanlık kül oldu. Yangının bir süre önce eşinden boşanan bir kişi tarafından çıkartıldığı ileri sürüldü.

Kızgın damat bir köyü ateşe verdi
Kızgın damat bir köyü ateşe verdi
GİRİŞ 16.08.2013 22:19 GÜNCELLEME 17.08.2013 12:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, Taşköprü ilçesine 25 kilometre mesafede bulunan Paşa köyünün Hemdiller Mahallesi'nden evli olan Yakup Ö., bir süre önce boşandığı eşinin baba evine tüfekle ateş etmek sureti ile yangın çıkardı. Salih Kaya'ya ait evde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek köydeki diğer evlere sıçradı.

Yangın sonucu Sezai Çetinkaya, Haydar Gökgöz, Recep Çetinkaya, Yaşar Çetinkaya, Satılmış Kaya, Salih Kaya, Hüseyin Kaya ve Kadir Çetinkaya'ya ait evler ile aynı kişilere ait ahır ve samanlıklar yandı. Yangına Taşköprü Belediyesi, Taşköprü Orman İşletmesi, Kastamonu Belediyesi ve Kastamonu Şeker Fabrikası'na ait itfaiye ekipleri ile yangın söndürme personeli müdahale etti.

Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz da olay yerine gelerek, jandarmadan ve köylülerden bilgi aldı. Yılmaz, "Maalesef üzücü bir olay yaşadık, bir kundaklama sonucu köylülerimizin evleri yandı. Biz acil olarak onlara çadır ve diğer yardımlarımızı ulaştıracağız. Herkese çok geçmiş olsun diyorum" dedi.
Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında köylüler, Yakup Ö.'nün bir an önce yakalanmasını istedi. Jandarma yangını çıkardığı öne sürülen ve olay yerinden kaçan Yakup Ö.'yü arıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • isim siz 10 yıl önce Şikayet Et
    Erkeğe şiddete hayır !. Senin adın Yakup benim adım Mehmet karışıklığa son verelim bundan sonra senin adın Kastomonulu Neron Cevdet ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt