Gaziosmanpaşa'da korkutan yangın

Gaziosmanpaşa'da, Akşemsettin Bulvarı'nda bulunan TOKİ Konutları'nda, 8 katlı B1.2 Blok'un girişindeki elektrik panosunda yangın çıktı.

Gaziosmanpaşa'da korkutan yangın
Gaziosmanpaşa'da korkutan yangın
GİRİŞ 05.01.2016 00:12 GÜNCELLEME 05.01.2016 00:12

Alevler asansör boşluğundan çatı katına kadar çıkınca, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Dumandan etkilenen biri çocuk 3 kişiye olay yerindeki ambulansta ilk müdahale yapıldı. 

Yangın, saat 21.00 sıralarında çıktı. Bina sakinlerinden alınan bilgiye göre, elektrik panosunda çıkan yangın sonucu alevler asansör boşluğundan çatı katına kadar ulaştı. Kısa sürede büyüyen alevler binanın çatısını sardı. Bina sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine Eyüp, Gaziosmanpaşa, Alibeyköy, Bayrampaşa, Kağıthane, Şişli, Bağcılar ve Bakırköy itfaiye ekipleri gelerek yangına dört koldan müdahale etti.

BİRİ ÇOCUK 3 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangın sırasında bazı apartman sakinleri kendi imkanlarıyla binadan çıkarken, evinden çıkamayan bazı vatandaşları da itfaiyeciler yangın merdiveniyle indirdi. 

Dumandan hafif etkilenen biri çocuk 3 kişiye ise olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarda oksijen verildi. 

Polis ekipleri de Akşemsettin Bulvarı'nı trafiğe kapatarak itfaiye ekiplerinin rahat çalışmasını sağladı. 

Yangın, itfaiyenin uzun süren çalışması sonucu kontrol altına alındı. Ardından da soğutma çalışmaları başladı.

''TOKİ DAHA ÖNCE UYARILDI''

Yangının çıktığı binada oturan Erdoğan Akgün adlı vatandaş, "Elektrik sıkıntısı daha önce uyarıldı TOKİ'nin kendi yerine. Bize resmen ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor. Resmen burada milleti ölüme terk etti. Burası 8 katlı ve üç yıllık bina, bak ne hale geldi? Yangın alttan yukarı doğru çıktı. Elektrik tesisatının bağlı olduğu her yer yandı. Kaç kere şikayet ettik. Yaptığınız işin arkasında durun, ama durmadılar" diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor