Kazandıkları ödülü Suriyelilere hediye ettiler

Yayladağı ilçesinde düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olan takım, kazandığı altın ödülünü Suriye takımına hediye etti.

Kazandıkları ödülü Suriyelilere hediye ettiler
Kazandıkları ödülü Suriyelilere hediye ettiler
GİRİŞ 27.05.2013 12:30 GÜNCELLEME 27.05.2013 12:30


Yayladağı Spor Kulübü tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen halı saha futbol turnuvası tamamlandı. Turnuvada, dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Şampiyon olan Yayladağı Gençlik Spor takımı, yarım altın ödülünü protokol üyelerinin elinden aldı.

Takım kaptanı Niyazi Aksoy, şampiyonluğu elde ettikleri için çok mutlu olduğunu söyledi.

Altın ödülüne Suriyelilerin daha çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Aksoy, "Takım arkadaşlarımla final maçı sonrası karar aldık. Ödülü turnuvada üçüncü olan Suriyelilerin kurduğu Türkmen Fener takımına hediye ediyoruz. Onlar savaştan kaçıp ülkemize sığınıyorlar. Durumları da iyi değil. Bizim verdiğimiz altın çok büyük bir hediye değil belki ama onların buna daha fazla ihtiyacı olduğunu düşündük” diye konuştu.

Türkmen Fener takımının kaptanı Ali Solak da aldıkları bu anlamlı hediyenin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, "Türkiye bize kardeşliğini bu turnuvada da gösterdi. Yayladağı Gençlik Spor oyuncularına, Yayladağılılara ve Türkiye'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Tören sonrası birbirlerine sarılan iki takım oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Kırşehir'de akraba belediyeciliği halkı isyan ettirdi! Çeşme çamur aktı...