İrem Derici suskunluğunu bozdu: Ne olur elinizi vicdanınıza koyun!

Ünlü sanatçı İrem Derici, rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda olduğu günlerde ele geçirilen sosyal medya hesabından Bursaspor ve Bursa ile ilgili paylaşılan küfürlü içerikler hakkında açıklama gerçekleştirdi.

İrem Derici suskunluğunu bozdu: Ne olur elinizi vicdanınıza koyun!
İrem Derici suskunluğunu bozdu: Ne olur elinizi vicdanınıza koyun!
GİRİŞ 26.10.2017 14:58 GÜNCELLEME 26.10.2017 15:00

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre yoğun bakımda tedavi altında olan İrem Derici'nin sosyal medya hesapları çalındı.Çalınan sosyal medya hesabından birçok uygunsuz içerik paylaşımı yapılırken, bir kullanıcının Bursaspor ile ilgili küfürlü içeriği de paylaşıldı.

O içerikten sonra birçok Bursalı kullanıcı İrem Derici'yi eleştirmişti. Ünlü popçu İrem Derici, yoğun bakımda olduğu günlerde sosyal medya hesabının ele geçirildiğini söyledi.

Sanatçı İrem Derici, aşırı kilo kaybı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındığı dönemde Twitter hesabından paylaşılan Bursaspor ve Bursa ile ilgili olumsuz ve argo içerikleri olan paylaşımlar hakkında açıklama gerçekleştirdi.

''BURSA SANA AĞIR GELİR İREM'' İÇERİĞİNE İREM DERİCİ'DEN YANI GECİKMEDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bursa'da verecek olduğu konser öncesinde bir video paylaşan İrem Derici, Bursalı kullanıcılar tarafından sosyal medyada başlatılan 'Bursa sana ağır gelir İrem' başlıklı içerik ile İrem Derici'nin Bursa konserini iptal etmesi yönündeki çağrılara da yanıt verdi.

Bursalı kullanıcılar tarafından sosyal medyada başlatılan #Bursasanaağırgelirİrem başlıklı içerik ile Bursa konserini iptal etmesi istenen Derici, sosyal medya hesabında bir video paylaştı.

''BURSA'YI VE BURSASPOR'U YAŞADIĞIM ŞEHİRDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM''

İrem Derici, "Benim yoğun bakımda yattığım dönemde, tekrar altını çiziyorum yoğun bakımda yattığım dönemde, twitter hesabım art niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiş ve saçma sapan içerikler beğenilip paylaşılmış. Bunlar arasında Bursaspor ile ilgili saçma sapan bir içerikte var. Benim ne futbolla ne de futbol fanatizmiyle bir alakam yok. Bursa'yı ve Bursaspor'u yaşadığım şehirden daha çok seviyorum. Ne olur elinizi vicdanınıza koyun ve pazar günü konserde görüşelim" şeklinde ifadelere yer verdi.

İrem Derici'nin yaptığı açıklama videonun altına pek çok Bursalı hayranı, Bursa'ya gelmesini istediklerini söyleyen yorumlarda bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar