Et çalarken yakalanan Selim Yuhay'ın eski eşi Elvin Avidor'dan şok açıklamalar!

Selim Yuhay’ın eski eşi ünlü balerin Evlin Avidor, bir marketten 150 liralık et çaldığı iddiası sonucunda gözaltına alınmıştı. Daha önce de aynı marketten kilolarca çaldığı iddia edilen ünlü balerin hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Bunun ardından, ünlü mimar Selim Yuhay'ın eski eşi balerin Evlin Avidor savcılıkta şaşırtıcı ifadeler kullandı. İşte, o açıklamalar…

Et çalarken yakalanan Selim Yuhay'ın eski eşi Elvin Avidor'dan şok açıklamalar!
Et çalarken yakalanan Selim Yuhay'ın eski eşi Elvin Avidor'dan şok açıklamalar!
GİRİŞ 12.12.2017 10:24 GÜNCELLEME 12.12.2017 10:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde ünlü mimar Selim Yuhay'ın eski eşi Evlin Avidor'un, İstanbul'da bir marketten 150 liralık et çaldığı iddia edildi. Daha önce de aynı markette kilolarca et çaldığından şüphe edildiği için göz altına alınan Avidor, market güvenliği tarafından polise ihbar edildi. Bunun ardından, ünlü balerin Elvin Avidor hakkında hırsızlıktan dava açıldı. İlerleyen süreçte, Elvin Avidor, tutuklanma istemiyle sevk edildiği Nöbetçi Hakimlikçe adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. İstanbul İstinye'deki bir marketten 150 liralık et çaldığı iddia edilen, ünlü mimar Selim Yuhay'ın eski eşi balerin Evlin Avidor'un savcılıkta şaşırtan ifadeler kullandı. Elvin Avidor'un savcılıktaki açıklamasında, “Acelem vardı. Aldığım ürünler çok olduğu için gözümden kaçtı” şeklinde ifadelere yer verdiğinin bilgisine ulaşıldı. 

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Ünlü balerin Avidor; geçtiğimiz 3 Kasım'da İstinye'de bulunan bir markete gitmiş ve alışverişini marketin hızlı kasasından ödeme yaparak tamamlamıştı. İddiaya göre Avidor; aynı marketten daha önce defalarca kilo kilo et çaldığı şüphesiyle market çalışanları tarafından göz takibine alındı. Bu nedenle Avidor, marketten çıktığı sırada güvenlik görevlisi tarafından durdurulup poşetleri incelendi.

Elvin Avidor'un aldığı 25 parçanın sadece 23'ünü ödediği, kalan ikisini ödemediği belirlendi. Bu durum genç kadının elindeki fişle de tespit edilince, market görevlileri tarafından durum polise ihbar edildi. Güvenlik görevlisi, Avidor'un daha önce de aynı marketten defalarca et alıp parasını ödemediğini anlatıp güvenlik kamerası kayıtlarını delil olarak sununca; ünlü balerin, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Avidor hakkında savcılık tarafından, hırsızlık suçundan üç yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İŞTE, ELVİN AVİDOR'UN SAVCILIKTAKİ AÇIKLAMASI...

‘’ÇOK ACELEM VARDI, ÜRÜNLERİ FARK ETMEDİM’’

Ünlü balerin Elvin Avidor, hakkında açılan dava sonrası savcılığa şu ifadeyi verdi: "Her zaman alışveriş yaptığım markete olay günü yeniden gittim. Alışverişimi bitirdim ve hızlı kasadan geçerek ödememi tamamladım. Çok acelem vardı. Ödeme yapmadığım ürünleri fark etmedim. Marketten aldığım ürünlerin sayısı da çoktu. Ödeme yapmayı unuttum, etleri çalmadım."

YORUMLAR 11
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    1dlim baklava 15 sene ceza yiyen cocugun memmleketinde calinan etin hesabimi olur
    Cevapla
  • Nazım Zengin 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işler hep protein eksikliğinden oluyor!
    Cevapla
  • Objektif 6 yıl önce Şikayet Et
    Calabilir sonucta zengin takım elbiseyle gidince de serbest kalır bu ulke bu hale geldi maalesef
    Cevapla
  • Kadir Öğretmen 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten eski kocası nafaka da ödemiyordu bi ara sanki ..
    Cevapla
  • Jjj 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya yazık be gariban...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
36 bin sağlık personeli alınacak!