Kurtlar Vadisi Necati Şaşmaz hangi rolde kamera önünde yer alacak?

Uzun yıllar boyunca Kurtlar Vadisi adlı yapıtta Polat Alemdar karakteriyle özdeşleşen profesyonel oyuncu Necati Şaşmaz yepyeni bir projede yer alacak. Necati Şaşmaz'ın senaryosunu kendi yazdığı uluslararası bir dizide Şems karakterine hayat vereceği ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi'nin efsane isminin yeni projesi hakkında en son gelişmeler!

Kurtlar Vadisi Necati Şaşmaz hangi rolde kamera önünde yer alacak?
Kurtlar Vadisi Necati Şaşmaz hangi rolde kamera önünde yer alacak?
GİRİŞ 20.09.2018 10:04 GÜNCELLEME 20.09.2018 10:04
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Milyonları ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi adlı projede Polat Alemdar rolünü canlandırarak gönüllerde taht kuran isim Necati Şaşmaz'dan müjdeli bir haber geldi. Usta oyuncu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisindeki fenomen haline gelen Polat Alemdar rolü dışında yepyeni ve farklı bir projede yer alacağının açıklamasını gerçekleştirdi.

Sen Anlat Karadeniz'e hangi Kurtlar Vadisi oyuncusu transfer oldu?

Necati Şaşmaz'ın izleyici kitlesini heyecanlandıran açıklamaları doğrultusunda, senaryosunu bizzat kendi kaleme aldığı uluslararası bir dizi projesinde Şems karakterini canlandıracağının duyurusunda bulundu. Böylece Necati Şaşmaz uzun yılların ardından ilk kez Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar rolü dışında bambaşka bir rol üstlenmeye hazırlanıyor. Öte yandan kurtlar Vadisi dizini yayınlanması için sabırsızlık içerisinde geri sayıma başlayan izleyiciler için de, televizyon kanallarıyla görüşmelerin şu an için devam ettiğinin ve dizinin önümüzde sezon başlayabileceğinin açıklamasında bulundu.

ŞEMS-İ TEBRİZİ KİMDİR?

 

Şems-i Tebrizi, 1185 tarihinde Tebriz’de doğmuştur. Esas adı, Mevlana Muhammed olan Tebrizi, Melik Dad oğlu Ali isminde bir zatın oğludur.Dinin güneşi anlamı taşıyan Şemseddin lakabıyla anılan Tebrizi, ufak yaşlarda manevi ilimleri tahsilde gösterdiği kabiliyetle tüm dikkatleri üzerinde toplayan önemli bir isim haline gelmiştir. Din ilimleri tahsilden sonra, genç yaşlarında Tebrizli Ebubekir Sellaf`a mürid olmuş, ününü duyduğu bütün meşhur şeyhlerden feyz almaya çalışmış ve bu nedenle diyar diyar dolaşmıştır.Bu gezginliğinden ötürü kendisine "Şemseddin Perende" yani uçan Şemseddin adı verilmiştir. Aynı zamanda Tebriz`de tarikat pirleri ve hakikat arifleri ona "Kamil-i Tebrizi" adını vermişlerdir.

şems

Hz. Muhammed (S.A.V.)'in ahlakını daima kendisine örnek alan Şemseddin-i Tebrizi, hayatı boyunca sürekli bir arayış halinde olmuş, manevi bir işaret üzerine de Hz. Mevlana'yı arayıp bulmuştur. Dünyaya, kılık ve kıyafet gibi maddi ve somut şeylere önem vermeyen Şems, Mevlana ile 3-3,5 yıl kadar devam eden beraberliği sayesinde onun hayatında yeni ufukların açılmasına vesile olmuş, onun ilahi aşkın potasında eriterek, kamil bir Hak aşığı yapmaya muvaffak olmuştur.

şems

Şems-i Tebrizi Şam'a döndüğünde, Mevlana Celaleddin için onun yokluğu dayanılmazdır. Şems'in varlığını kabullenememiş kimseler, Mevlana Celaleddin'e ileri geri laflar etmişlerdir. Mevlana'nın bu kimselerden birine verdiği cevap şöyledir: "Onun ışığı vurmazdan önce ölü bir nakıştım sadece taş duvarlarınızda. O, elindeki yay ile vurmazdan önce tellerime; hep aynı nameyi çalıp söyleyen, kendi sesine yabancı bir kuru rebaptım. Ben onun avucunda bağlar, bahçeler ağaçlar görür; deryalar gibi geniş, deryalar kadar berrak sular görürüm. Onun avucunda çıkan ağaçların gölgesinde dinlenirim. Lâkin siz bunların hiçbirini göremezsiniz." der.

YORUMLAR 57
  • Efe 5 yıl önce Şikayet Et
    2002 2003 yıllarındaki bölümler ve pusunun ilk bir kaç yıllık sezonu gibi yeni bölümler çekilse tekrardan izlenir Kurtlar Vadisi. Türkiye Polat ALEMDAR olarak tanıdı. Başka karakterde asla tutmaz.
    Cevapla
  • Asiman 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi bitsin artık tadına bırakılsın zaten çılkı çıktı cok iyrenc dizi oldu
    Cevapla
  • balinalar kurtulsun 5 yıl önce Şikayet Et
    o dönem kapandı vadi bitti 2 yıl oldu
    Cevapla
  • Eroll19Eroll 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi'den başka dizi izlenmez .
    Cevapla
  • Musti 180 5 yıl önce Şikayet Et
    Necati sasmaz cikip kesin bir dille kvp bitti demedi demiyorda bence zaten kvp nin belli izleyicisi var simdi sems dizisini deniyecek tutarsa kvp tam olarak bitecek tutmazsa yine su gün bugün basladi basliyacak denilecek. Bu ayni TV reklamlari gibi dizi bitmis ama reklam koyup 15 dakika sonra ayni 1 dakikalik bolumu izletmek gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer