Hürrem Sultan'ın yüzükleri moda oldu

Son günlerin tartışmalı dizisi Muhteşem Yüzyıl filminin baş karakterlerinden Hürrem Sultan'ın yeşil zümrütler moda oldu.

Hürrem Sultan'ın yüzükleri moda oldu
Hürrem Sultan'ın yüzükleri moda oldu
GİRİŞ 04.02.2011 15:46 GÜNCELLEME 04.02.2011 15:46

Son zamanlarda televizyonlarda yer alan dizilerden kendilerine pay çıkaran esnaf, yeni dizilerden de nasibini aldı. Bazı esnaf Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan'a ait takılarla boy gösteriyor. İzzet Baysal Caddesi'nde 6 yıldan bu yana faaliyet gösteren Elif Toka Bujiteri Aksesuar Mağazası, Hürrem Sultan'ın takı olarak kullandığı yeşil zümrüt yüzükleri Bolu'ya getirerek satışa sundu. İki haftadır satışa sunulan zümrütler bayanların ilgisini çekerken diğer takıların da gelecek olması herkesi heyecanlandırdı.

Zümrütlerin satışa çıkmasıyla alışverişin arttığını söyleyen mağaza işletmecisi Elif Tomruk, "Hürrem Sultan'ın filmde kullandığı yeşil zümrüt yüzükleri iki hafta önce satmaya başladık. İlk gün çok satış oldu. Ardından aralıklarla devam etti. Gerçekten dizilerde ünlülerin kullandığı ürünler satışları çok etkiliyor. Önümüzdeki günlerde küpeler, kolyeler ve değişik takılar da gelecek. Satışların daha da artmasını bekliyoruz" dedi.

Mağaza işletmecisi, alıcıların dikkatini çekmek için de mağazanın camına "Hürrem Sultan'ın zümrüt yüzükleri geldi" yazarak reklam yaptı.


 
 
 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe