MHP'li aday seçimden çekildi

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye başkanlığı yarışında ilginç bir gelişme yaşandı. MHP adayı Şefik Seçilmiş, partisinden maddi destek alamadığı için belediye başkan adaylığından çekildiğini belirterek, "Seçim çalışmaları için büro açmadılar. Hiçbir ödenek göndermediler. Beni maşa olarak kullandılar" dedi.

MHP'li aday seçimden çekildi
MHP'li aday seçimden çekildi
GİRİŞ 25.03.2014 21:29 GÜNCELLEME 26.03.2014 00:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Kahta Belediye Başkan adayı Şefik Seçilmiş, çekilme gerekçesi olarak partinin il, ilçe teşkilatları ile genel merkezin duyarsızlığını gösterdi. Seçilmiş, '27 Şubat 2014 tarihinde İl ve İlçe Teşkilatlarının teklifi ile MHP'den belediye  başkan adayı oldum. Yaklaşık 1 aydan beri çalışmalarımı sürdürüyorum.

MADDİ DESTEK ALAMADIM

Bu süre zarfında parti ve parti dışında bana hiç kimse hiçbir maddi ve manevi destekte bulunmadı. Asgari ücret ile çalışan biriyim. Yaklaşık 70 bin nüfuslu bir ilçede belediye başkan adaylığı bir kişinin tek başına kaldıracağı bir yük değildir. Eski model bir aracım vardı, seçim çalışmaları için onu da sattım. Seçime birkaç gün kaldı. Fakat partim hala bana bir seçim karargahı dahi açmadı. Yanımda durmadılar. Parti teşkilatını başka partilerin seçim karargahlarında görüyorum. Tek başıma kaldım. Bu işi tek başıma yapacak güçte değilim. Bu nedenle adaylıktan çekilme kararı verdim" dedi.

DAYANACAK GÜCÜM KALMADI

Parti desteği olmadan sanki bağımsız aday gibi seçime katıldığını hissettiğini belirten Seçilmiş, "Pazar günü nasıl ve neyle sandık başlarında gezeceğim? Sandık görevlilerine nasıl yemek götüreceğiz? Sanki seçime bağımsız aday olarak girmiş gibi tek başıma kaldım. Türkiye'nin üçüncü büyük partisinden adayım. Bu çalışmalara masraf lazım. Türkiye'nin bütün il ve ilçelerine hatta beldelerine dahi seçim masrafları için para gönderiliyor. Ben bu konuda tek kuruş görmedim. Seçim çalışması ve propaganda yapamıyorum. Buna dayanacak gücüm kalmadı" diye konuştu.

BAŞKA BİR PARTİYE DESTEK VERECEĞİM

Şefik Seçilmiş, kendisini kandırılmış ve kendisine ihanet edildiği kanısında olduğunu vurgulayarak, "İstifadan sonra bazı arkadaşlarım ile görüşeceğim. Büyük ihtimalle  başka bir partiye geçeceğim. MHP beni kandırdı. Beni tek başıma bıraktı. Bu nedenle ben de tepki olarak adaylıktan çekildim. Bununla da kalmayacağım. Bir iki gün içerisinde yakın çevremdeki insanlarla görüşüp karar verip başka bir partiye katılacağız" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • murat buyuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    bir adıyamanlı olarak. hemşerimin dik duruşuyla iftihar ettim.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    BEN GERÇEK TABAN MHP'LŞİ BUNA DERİM HELAL OLSUN.. Diğerleri gibi çakma ve KOLTUK MHP'lisi değil.!!!!!
    Cevapla
  • Hulusi kilinc 10 yıl önce Şikayet Et
    Neyseki seçimden önce uyanmışsın. Adam şimdi bunlar bana yapıyorlarsa yarın ülkeye neler yapmazlarki diyor.Dava parayla ölçülmez ama parti parasının adaletli dağıtılması,partidaşın ağır yük altında ezdirilmemesi erdem göstergesidir.Tıpkı yemek masraflarının en garibana yükletilmesi gibi...
    Cevapla
  • timur13 10 yıl önce Şikayet Et
    bu ne yaaaaa. gün ola devran döne
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. mhp genel merkezi ödenek yollamak için abd den izin alamamıştır onay cıkmamaıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım
Refah saldırısı sonrası Hamas'tan ilk açıklama: Halkımızı savunmaya hazırız!