Mersin'de CHP dönemi resmen bitti!

30 Mart 2014 yerel seçimleri sonucunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Burhanettin Kocamaz, mazbatasını Mersin Adliyesi'nde İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hasan Aydın'ın elinden teslim aldı.

Mersin'de CHP dönemi resmen bitti!
Mersin'de CHP dönemi resmen bitti!
GİRİŞ 02.04.2014 16:12 GÜNCELLEME 02.04.2014 16:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Abdullah Biçer'in haberi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekilleri Mehmet Şandır, Ali Öz ve MHP İl Başkanı Sabahattin Kılıç ile birlikte Mersin Adliyesi'ne gelerek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını teslim aldı.

Başkan Burhanettin Kocamaz mazbata töreninde yaptığı konuşmada, “Mersinli vatandaşlarımızın, 30 Mart seçimleri ile birlikte sırtımıza yüklediği bu görevi inşallah en iyi şekilde yapacağız. Ateşten bir gömleğe talip olduğumuzun farkındayız, ancak Allah'ın izniyle bu yükün altından rahatlıkla kalkacağız. Vatandaşlarımızın güveni için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Mersinli seçmenlere, kendisine gösterdikleri güven için teşekkür eden Başkan Burhanettin Kocamaz, “Seçimler artık geride kaldı. Bundan sonraki süreçte güzel Mersinimizi hep birlikte yönetecek ve büyüteceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin görev alanı çok genişledi ve sorumluluk alanı büyüdü ancak, biz bu zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilecek bilgi birikimine ve güce sahibiz. Seçimlerin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenabı-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • İDRİS KAYNARCA 10 yıl önce Şikayet Et
    Mersin 5 yıl daha kaybetti... . Malesef Mersin 5 yıl daha kaybetti...15 yıldır hiç bir şey yapılmamıştı değişen bir şey olmadı kafa aynı kafa yazık çok yazık oldu mersine...
    Cevapla
  • SERDAR 10 yıl önce Şikayet Et
    farkı yok!. pek bir farkları yok zaten.değişen bişey olmamış.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal'dan nikahta duanın engellenmesine skandal yanıt!
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!