Yüksek Sosyete 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yüksek Sosyete 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevilen dizi Yüksek Sosyete 10.bölümünde neler olacak? İşte detaylar

Yüksek Sosyete 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yüksek Sosyete 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
GİRİŞ 19.08.2016 13:53 GÜNCELLEME 19.08.2016 13:53

25 Ağustos perşembe günü ekranlara gelecek Yüksek Sosyete 10.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen yaz dizisi Yüksek Sosyete 10.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber7.com'dan izleyebilirsiniz. Peki Yüksek Sosyete 10.bölümünde neler olacak?

YÜKSEK SOSYETE 9.BÖLÜM ÖZETİ

Yüksek Sosyete 9.bölümünde neler oldu? Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesini engellemeye çalışan Mert, talihsiz bir kaza geçirir. Mert yaşam ve ölüm arasında, Kerem vicdan azabıyla, Ece kaybetme korkusuyla boğuştu. Kerem ve Cansu'nun uzun zamandır bekledikleri an geldi, kimseden saklanmadan ilk randevularına çıktılar. Ancak o gece de onları, unutulmaz anlar ve büyük itiraflar bekliyordu. Diğer yandan Levent ise Süreyya'yı daha önce hiç görmediği bir dünya ile tanıştırdı. Bu yeni dünya Süreyya'ya unuttuğu cesaretini hatırlattı. 

Yüksek Sosyete dizisinin yıldızı Engin Öztürk, sabırsız birisi!

Star Tv’de Engin Öztürk (Kerem) ile Hazar Ergüçlü’nün (Cansu) başrolünde olduğu Yüksek Sosyete’nin İstanbul Dudullu’daki setinde önceki gün heyecan vardı.

İki yıldız set arasında karavana bindi ve facebook üzerinden sevenleri ile buluştu. Aralarında Belçika, İspanya, Rusya, Hollanda, Mısır, İran, Irak, Hindistan, Kazakistan, Bosna Hersek’in olduğu 40 ülkeden 624 bin kişi canlı yayında Hazar Ergüçlü ile Engin Öztürk’ü soru yağmuruna tuttu.

Engin Öztürk, “Aşk paraya pula bakmaz. Zengin fakir ayrımı yapmaz. Ben gerçek hayatta Kerem kadar sabırlı değilim” dedi. Hazar Ergüçlü ise “Dizideki Cansu bana yakın bir karakter. Bende öyle naif, hayalperest, sevgi doluyum. Sevgisiz hayat geçmez, çok zor olur” şeklinde konuştu.

Bu arada Engin Öztürk, Fenerbahçeli yönetici Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat’tan yeni ayrıldı. Öztürk’ün Hazar Ergüçlü ile olan aşk sahneleri yüzünden sevgilisi İdil Fırat’tan ayrıldığı iddiaları çıkmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Altın fiyatlarında sert yükseliş
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Türkiye'ye yakışmıyor!