Kayseri'de soyguncu dehşeti! Kuyumcuyu boğazından bıçakladı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kuyumcu dehşeti yaşadı. Soyguncu, cebinden çıkardığı bıçakla kuyumcuyu boğazından bıçakladı. 450 saatlik kamera görüntüsü izleyen polis, zanlıyı yakaladı.

GİRİŞ 13.03.2022 15:27 GÜNCELLEME 13.03.2022 17:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kuyumcu dükkanında sarrafı bıçakla boynundan yaralayıp bileziği alarak kaçan şahıs yakalandı. Polis, zanlıyı yakalamak için 450 saatlik kamera görüntüsünü inceledi. Kuyumcunun bıçaklandığı anlar ise kameraya yansıdı.

Olay, geçen gün Cumhuriyet Mahallesi Millet Caddesi üzerinde bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Altın alma bahanesiyle kuyumcuya gelen şahıs, kuyumcu ve yanındaki kişi ile bir süre konuştuktan sonra cebinden para çıkaracağını söyledi. Şahıs bu sırada çıkardığı bıçakla Fatih N.'yi boynundan bıçakladı. Tezgah üzerindeki bir bileziği alan soyguncu, eline sandalye alarak kendisiyle mücadele eden kuyumcunun elinden kurtulup kayıplara karıştı.

AĞIR YARALANAN KUYUMCU HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Fatih N. sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de kaçan şahsı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

POLİS, 450 SAATLİK GÖRÜNTÜ İNCELEDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından kurulan özel ekip, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yaklaşık 12 kilometrelik alanda bulunan 450 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen polis, zanlının O.A. (23) olduğunu belirleyerek saklandığı yeri tespit etti.

BIÇAK VE BİLEZİKLE YAKALANDI

İki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda ayrıca şahsın olayda kullandığı bıçak ve çaldığı bilezik de ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

YAŞANAN DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şahsın bir süre sarraf Fatih N. ile sohbet ettiği, daha sonra cebinden para çıkarır gibi yaparak eline aldığı bıçağı aniden Fatih N.'nin boynuna sapladığı görüldü. Can havliyle eline sandalyeyi alan Fatih N.'nin zanlıyı etkisiz hale getirmek için bir süre mücadele etmesi de kameralara yansıdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız yaralı değil . Kuyumcu yırttı paçayı.
    Cevapla
  • Resul 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda yogun bakimda uyanamiyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakalansa ne olur elinı kulunu salıyarak çıkacek böye adalet mı olur
    Cevapla
  • EKREM ÖZKARA 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu suçun adı gasp en az az 15 yıl ceza alır
    Cevapla
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    idam idam diyorsunuz şeriatı kabul etmiyorsunuz bree gafiller ,şeriat anayasadır kur an dır
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Esnaf abinin sadakası sağlammış. Resmen bıçak işlememiş.
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Elini kesin şeriatı uygulayın bir daha yapmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...