Maltepe sahilde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Maltepe sahilde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savunan vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Maltepe sahilde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Maltepe sahilde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
GİRİŞ 04.04.2023 00:42 GÜNCELLEME 04.04.2023 00:42

Kaza, saat 22.00 sıralarında Maltepe Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Kemal K. hakimiyetindeki 34 GY 0790 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Selim İ.'ye çarptı. Metrelerce savrulan yaya olay yerinde hayatını kaybederken, yol kenarında park halindeki araçlara çarparak durabilen otomobildeki sürücü ise yaralandı.

Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini belirlediği Mustafa Selim İ.'nin cenazesi Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya tanık olan İsmail Yılan, “Yayanın durumu çok ağırdı. Zaten olay esnasında iki doktor arkadaş müdahale etti yaralıya. Cerrahmış kendileri. Daha sonra gelen sağlık ekiplerine teslim ettiler” dedi.

Polis ekiplerinin kaza ile ilgili incelemeleri devam ediyor. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı