Düğünde havaya ateş açıldı! 12 yaşındaki çocuk yaralandı

Bursa Harmancık'ta düğünde dedesiyle eğlenceyi izlerken kurşun isabet eden 12 yaşındaki Emre Akman, ağır yaralandı. Merminin silahından çıktığı belirtilen Mustafa Ç. gözaltına alındı. Çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Düğünde havaya ateş açıldı! 12 yaşındaki çocuk yaralandı
Düğünde havaya ateş açıldı! 12 yaşındaki çocuk yaralandı
GİRİŞ 27.08.2023 18:20 GÜNCELLEME 27.08.2023 18:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Karaca Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Karaca Mahallesi İlkokulu’nun önünde yapılan sokak düğününde havaya ateş açan Mustafa Ç.’nin beline koymak istediği tabanca ateş aldı.

Mermi, bu sırada Mustafa Ç.’nin arkasında dedesiyle birlikte eğlenceyi izleyen Emre Akman’ın beline isabet etti. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Emre Akman, yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi süren Akman’ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Olayın ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınan Mustafa Ç., işlemlerinin ardından Kütahya’nın Tavşanlı İlçe Adliyesine sevk edildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • ESKİCİ 8 ay önce Şikayet Et
    Yemin ederim çok ilkel bir toplumuz.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    silahınız batsın iyi bir ceza verilmedikçe bu magandalar akillanmaz
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 8 ay önce Şikayet Et
    Bireysel silahlarla 2022 yılında; medyaya 3 bin 984 silahlı şiddet olayı yansıdı. Ülke genelinde yaşanan bu silahlı şiddet olaylarında 2 bin 278 kişi öldürüldü, 4 bin 231 kişi de yaralandı. Günde ortalama 6 insanımız ateşli silahlar ölüyor. Normal mi? Artık bireysel silahların yasaklanma zamanı gelmedi mi? Düğünler de asker konvoyların da silah nedir yahu ???
    Cevapla
  • Kesin Çözüm 8 ay önce Şikayet Et
    İki ayaklılar, 4 ayaklı köpekleri öldürünce bunların hepsi düzelecek...
    Cevapla
  • 10 yıl 8 ay önce Şikayet Et
    O silahı ateşleyeni en az 10 yıl içeri atmadan bu tür mahlukatların sayısını azaltamazsınız
    Cevapla
  • İkiAyaklıTerörü 8 ay önce Şikayet Et
    köpek katliamcısı 2 ayaklı hemcinslerine bu haberler vız gelir tırıs gider...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş