Başbakan gözyaşlarını tutamadı

Norveç Başbakanı Erna Solberg düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Başbakan gözyaşlarını tutamadı
Başbakan gözyaşlarını tutamadı
GİRİŞ 14.11.2015 21:08 GÜNCELLEME 14.11.2015 21:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Norveç Başbakanı Erna Solberg düzenlediği basın toplantısında "Paris'te onlarca insan barbarca bir terör saldırısının kurbanı olmuştur. Bizi korkutamayacaklar. Fransız yetkililerle dayanışma içerisindeyiz. Karanlıklar aydınlığın üzerini örtemeyecektir'' dedi.

Basın toplantısında çok üzgün görünen Erna Solberg kendisinin de Paris'te evlendiğini belirterek terör saldırısını duyduğunda derin üzüntüye kapıldığını söyledi. Bu sırada Erna Solberg gözyaşlarını tutamadı.

Polis teşkilatının dün aldığı 'üniformalı polislerin yeniden silah taşımama' kararı almasına da değinen Erna Solberg istihbarat ve polis yetkililerinin aldıkları kararı gözden geçirmelerini istediğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 8
  • TALHA 8 yıl önce Şikayet Et
    ortadoğuda insan öldürmek nasılmış belki biraz anlamışsınızdır,vicdanlarınız körelmiş ama bu olay belki vicdanlarınızı canladırır tabiki kinden öfkeden kurtulursanız,2 yüzlü 3 maymunlar sizi
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların kuyrukları birbirine bağlıdır ! Ankarada olan katliama ağladımı acaba ?
    Cevapla
  • ibrahimAksoy 8 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ben aksoy ibrahim insanlık utansın terörist edestek veren insanlar bu mesajsizlere
    Cevapla
  • Almanyalılar 8 yıl önce Şikayet Et
    İşallah böyle bir terör katliyamı hiç bir Ülkede olmaz,Avrupa inşallah bu katliamdan ders alması lazım.Bu güne dek diğer Ülkelerdeki ölenlerde insan olduğunun farkına varması lazım. Terörün her tülüsünüz kınıyorum
    Cevapla
  • Selçuklular 8 yıl önce Şikayet Et
    Irak'ta, Suriye'de, Afganistan'da ve diğer müslüman ülkelerde yıllardan beri mazlum çocuklar, kadınlar, yaşlılar, hayatının baharında ki gençler öldürüldü, işkence edildi onları hiç görmediniz hatta yapanlara çanak tuttunuz. Bir müslüman olarak terön her türlüsüne lanet olsun diyorum ama bunu muslumanlara atıp kirli emeller ve planlar uygulayacağınız aşikardır. İçimizde ki aydın zavallılar hepimiz fransızız diye bağıracaklar mı çok merak ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze’nin merkezinde İsrail askerine keskin nişancı pususu
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı