Prens okulda öğrencilerle yemek yedi

İngiltere Prensi William, bir okulda öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyerek herkesi şaşırttı.

Prens okulda öğrencilerle yemek yedi
Prens okulda öğrencilerle yemek yedi
GİRİŞ 15.01.2016 10:41 GÜNCELLEME 15.01.2016 10:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir grup doktoru Lister Hastanesi’ne ulaştırdıktan sonra Stevenage’deki John Henry Newman Okulu’nun bahçesine inen Prens William, okulun kafeteryasında öğrencilerle birlikte tavuk ve peynirli karnabahar yedi.

Okulun başöğretmeni Clive Matthew, yemek boyunca öğrencilerle muhabbet eden prensin ziyaretinin “kendileri için tamamen sürpriz olduğunu” söyledi.

Matthew “Hava ambulansları sık sık okulumuzun bahçesini pist olarak kullanır. Onlar geleceklerini bildirdiklerine okulun bahçesini boşaltır, çocukları içeri alırız. Pilotlar mola verdiklerinde okula gelir, biz de onlara yemek ikram ederiz. Biz bunun yine sıradan bir ziyaret olacağını düşünmüştük. Helikopterde kimin olduğunu bilmiyorduk. Ama bir anda Prens William helikopterden atladı ve okula girdi” dedi.

Başöğretmen “O gerçekten harikaydı. Yemeğini almak için çocuklarla birlikte sıraya girdi. Oturduğunda bir grup 11. Sınıf öğrencisi ile çevrelenmişti. Yemek boyunca muhabbet ettiler. Gerçekten çok güzel sahnelerdi” dedi.

Okul yemek için prensten para almadıklarını ancak onun öğle yemeğinin parasını çocuklarla çalışan bir yardım derneğine bağışladığını söyledi.

YORUMLAR 2
  • trabzonlii61 8 yıl önce Şikayet Et
    eee ne yapalım ölelim mi
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    zenginin fakirle oyunu işte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti