Almanya'da teröristbaşı 'Öcalan' skandalı!

Almanya'nın Stuttgart kentinde bir reklam panosuna teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın resmi yansıtılarak kara propaganda yürütüldü.

GİRİŞ 04.09.2017 12:00 GÜNCELLEME 04.09.2017 21:22
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

PKK ve FETÖ terör örgütlerine her fırsatta kucak açıp koruma altına alan Almanya'da yeni bir skandal daha yaşandı. Stuttgart kentinde bir binada yer alan reklam panosuna teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın resmi yansıtıldı. "Öcalan için özgürlük" yazan ekranda terör örgütünün kara propagandası yürütüldü.

Alman gazeteci Martin Lejeune'nun Twitter hesabından paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntüleri izleyen birçok sosyal medya kullanıcısı olaya sert tepki gösterdi.

ALMAN POLİSİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Öte yandan skandal görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Stuttgart polisi bir açıklama yayınladı. Açıklamada, görüntülerin panoya nasıl yansıtıldığının henüz bilinmediği ve yaşananlarla alakalı soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • venus 6 yıl önce Şikayet Et
    aslinda almanya bunu tam olarak bunu yapmak istiyor : almanyada artik kurtler kandirilip uyutulup pkkya inandirilamiyor. kurtler artik pkknin gercek yuzunu gordu ve ermeni projesi olduklarini biliyor. iste kan kaybeden pkkya almanya sempatizan toplamaya calisiyor. cunku pkk almanyada kuruldu ve alman aklidir. ve almanya 35 yil emek verdigi orgutun bitmesini istemiyor. almanyanin cabasi bu. bu reklamlar almanyanin acizligini pkknin bittigini gosteren en buyuk Delillerdir..
    Cevapla
  • hasan çebi 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya teröre yardım ve yataklık yaparak teröristliğini ilan ediyor... Terörist Almanya bu hamlesi ile genlerindeki nazi refleksleri sergiliyor...
    Cevapla
  • kosovali_prizren 6 yıl önce Şikayet Et
    demek alman polisi soruşturma başlatmiş kimi kandiriyorsunus alman polisi kendi organize etmiştir bu teror propagandasini yok yutuk biz buni
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Vah Almanya vah ne hallere düştün. Kandilden bi farkin kalmadı gibi.
    Cevapla
  • baba 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar nasıl yönetildiğini bile bilmiyorlar.Demekki birileri çok rahat hareket edebiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da can kaybı 56'ya yükseldi, vatandaşlar çatılardan böyle alındı
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV