MasterChef Mert kimdir ve nerelidir? MasterChef Mert elendi mi?

MasterChef Mert bu hafta potada, programda kalmak için savaş veriyor. Son üçe kalan MasterChef Mert elendi mi? Yarışmada verdiği mücadele ve becerisi ile merak edilenler isimlerden biri olan Mert, çıkardığı tabaklar ile ana kadroya girmeyi başardı. Peki, MasterChef yarışmacısı Mert kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm detaylar...

MasterChef Mert kimdir ve nerelidir? MasterChef Mert elendi mi?
MasterChef Mert kimdir ve nerelidir? MasterChef Mert elendi mi?
GİRİŞ 12.12.2021 21:07 GÜNCELLEME 13.12.2021 09:47

Masterchef Türkiye'nin 17 Ağustos akşamı ekrana gelen yeni bölümünde rakiplerini eleyen MasterChef Eren, grubundaki tüm yarışmacılar arasında en iyi tabağı yaparak  ana kadroya dahil olan on üçüncü isim oldu. Peki izleyicilerin, hayatını ve kariyerini araştırdığı Mert Yılmaz kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte MasterChef Mert'in hayatı ve kariyeri... 

Mert Yılmaz 29 yaşındadır ve aslen Bolulu'dur. 2009'da Bolu Mengen Aşçılık Bölümünü tamamladıktan sonra 4 yıl kendi alanında çalıştı.  Asıl mesleği aşçılık olan yarışmacı, mutfak eğitimini Los Angeles'ta aldı. Bir dönem özel bir catering firmasının aşçılığını yaptı.

Mesleğine 8 yıl ara veren yarışmacı taksicilik yaptı. 8 yıllık süreçte dünyanın değişik yerlerinde bulundu. Son dönemde ise hayatına Los Angeles'ta devam etmektedir. 

MasterChef Mert, seyahat etmeyi ve anlık yaşamayı çok sevmektedir.

MASTERCHEF MERT ELENDİ Mİ?

Potadaki isimlerden biri de Masterchef Mert elenmedi. 

MasterChef Eren kimdir, kaç yaşındadır? Masterchef Eren nerelidir? MasterChef Eren kimdir, kaç yaşındadır? Masterchef Eren nerelidir?

MasterChef Tahsin kimdir? MasterChef Tahsin aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Tahsin kimdir? MasterChef Tahsin aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL