Hamas'tan katil İsrail'e gözdağı

Hamas Sözcüsü Fehmi Berhum, İsrail'in kara harekatınının ardından açıklama yaptı.

Hamas'tan katil İsrail'e gözdağı
Hamas'tan katil İsrail'e gözdağı
GİRİŞ 18.07.2014 00:08 GÜNCELLEME 18.07.2014 05:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Hamas sözcüsü Fehmi Berhum, "Siyonist işgalci, Gazze'ye yönelik kara harekatının bedelini ağır öder. Hamas karşılık vermeye hazırdır'' dedi.

Hamas Sözcüsü Berhum, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatı başlatma emri vermesini, "sonuçları hesaplanmadan atılmış bir adım" olarak nitelendirdi.

Sözcü Berhum, "İşgalci İsrail, Gazze'ye yönelik kara harekatının bedelini ağır öder. Hamas, Filistin topraklarına giren İsrail ordusuna karşılık vermeye hazırdır. Netanyahu'nun kara harekatı emri, sonuçları hesaplanmadan atılmış bir adımdır" diye konuştu.

Öte yandan Halk Direniş Komitesi'nin askeri kanadı Nasır Selahaddin Tugayları tarafından yapılan açıklamada, "Kara harekatı, Filistin direnişinin ilk turunda İsrail'in başarısızlığının delilidir. İsrail'i hezimete uğratmaya kadiriz" ifadesine yer verildi.

İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, İsrail ordusuna, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatı başlatılması emrini verdiğini açıklamıştı. İsrail ordusuna ait zırhlı araç ve tanklar Gazze'nin Beyt Lahya kentine girmiş, ordu ile Filistinli silahlı gruplar arasında çatışmalar başlamıştı.

YORUMLAR 18
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman bir ölür bin dirilir...... ....Dünya ahir zaman sürecinde İslam olmaya giderken hiç bir güç islamın yükselişini durduramayacak.
    Cevapla
  • sinan ay 9 yıl önce Şikayet Et
    Dogukan Batuhan. kadınların arkasına sen saklanmışsınki böyle rahat yazıyon onlar ortaya canını koyuyor sen ise burda onları sorguluyorsun kafanı yorma ölünde zebaniler hain düşünmenin neticesini sana gösterirler
    Cevapla
  • sinan ay 9 yıl önce Şikayet Et
    stuww anlamak zor . senin beynin bunu anlayacak kapasitesi yok kendini yorma mahşer meydanında sana anlatacaklar var üç yahudi ölürken sen yanlarındamıydın da hamas yada başkasını sorumlu tutuyorsun hepsi tezgah rabbim tuzak kuranların en hayırlısıdır azabı en çetin olandır
    Cevapla
  • ali karaman 9 yıl önce Şikayet Et
    mert akgün. mert akgün sen yazımı bir daha oku. okuma, yazmayı ve anlamayı öğren. Müslüman adam lanet okumaz. Benim temennime bak. senin gibi adamlar neyse yazıkk
    Cevapla
  • Mustafa DEMİREL 9 yıl önce Şikayet Et
    MÜSLÜMAN ÜLKELER. dünyadaki müslüman ülkeler listesini yeniden güncellemek gerekir. iran'ı çıkarın aradan müslüman bir ülke değil iran.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!