Hamas İsrail askerini esir aldı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, 1 İsrail askerini esir aldıklarını bildirdi.

Hamas İsrail askerini esir aldı
Hamas İsrail askerini esir aldı
GİRİŞ 21.07.2014 00:33 GÜNCELLEME 21.07.2014 00:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, 1 İsrail askerini esir aldıklarını bildirdi.

Filistinliler Gazze Şifa Hastanesi önünde coşkulu sloganlar atıyor, kutlama yapıyorlar.

Hamas sözcüsü yaptığı açıklamada, bir İsrail askerinin tutuklandığını açıkladı. Netanyahu'nun açıklamalarını da değerlendiren sözcü, "Bu açıklamalar gösteriyor ki, İsrail yenilgiyi kabul etti ve savaşacak gücü kalmadı" dedi.

Hamas sözcüsü Basri esir alınan İsrail askerinin adının Shaul Aron olduğunu açıkladı. Askerin künye numarası ise 6029045.

TÜRKİYE İLE TEMAS HALİNDEYİZ!

Hamas sözcüsü, Türkiye ve Katar ile temas halindeyiz. Şartlarımız yerine getirilmeden asla ateşkesi kabul etmeyeceklerini açıkaldı.

YORUMLAR 15
  • ramazan taşkıran 9 yıl önce Şikayet Et
    mert akgüne. saçma yorum yapma. İranın tarihini araştır bir tane müslüman olmayan ülke ile savaşa girmişmi. İranı israil ve abd ile işbirliği içinde. takip et iran füze dener petrol fiyatı artar israili tehdit eder yine aynı israil iranı tehdit eder yine petrol artar abd de bişey söyler yine petrol artar. sonuç: iran petrol satar karını artırır abd ve israil de alır dünyaya satar karını artırır. biz de 5 tl den benzin kullanırız sonuç bu..
    Cevapla
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    israil hakkında gelecek tek ülke irandır. iran sabrediyor.israilin yok oluşu için gizli planlar yapıyor.amerika ingiltere almanya fransa bunu biliyor.ve nabız yokluyorlar.o yüzden israili destekliyorlar. amerika ingiltere fransa almanya iranı asla vuramaz.ama iran israil ingiltere akmanaya amerikaya haddini bildirecektir.
    Cevapla
  • hasan kara 9 yıl önce Şikayet Et
    KAHROLSUN israil. İsrailden Davud yıldızını almış tek müslüman Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ı Gazzede yaşanan bu katliama karşı durduğu için teşekür ediyoruz.Yaşa böyük BAŞKAN...
    Cevapla
  • K..MURAT 9 yıl önce Şikayet Et
    sorun. bu soruna öncelikle bir insanlık sorunu olarak değilde din farklılığından görmeye devam ettiğimiz sürece ülke olarak meselenin çözümüne dair en ufak bir katkımız olmaz bilakis meseleyi düğümler..
    Cevapla
  • VAHDET 9 yıl önce Şikayet Et
    Birleşmiş milletler = Milletler cemiyeti. Sözde dünya barışını saglayan birleşmiş milletler neyi bekliyor gazzenin haritadan silinmesinimi , savundugunuz barış , insan hakları ,demokrasi ilkeleri neden filistin için işlemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü