İngiltere Parlamentosunda skandal olay!

İngiltere’de Parlamento Binasında sadece milletvekillerinin ve misafirlerinin giriş hakkının olduğu yerlerde uyuşturucu madde bulundu.

İngiltere Parlamentosunda skandal olay!
İngiltere Parlamentosunda skandal olay!
GİRİŞ 27.06.2019 15:30 GÜNCELLEME 27.06.2019 15:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere’de yürütülen gizli soruşturmaya göre, Parlamento Binası’nda test edilen 9 alandan 4’ünde uyuşturucu maddeye rastlandı. Westminster Sarayı olarak da geçen bina, İngiliz siyasetçilerin çalışma noktası.

En fazla uyuşturucu maddeye rastlanan nokta Strangers’ Bar’ın karşısındaki tuvaletler oldu. Parlamentonun bu bölümüne yalnızca milletvekilleri, onların davet edilmiş misafirleri ve girişine onay verilmiş meclis gazetecileri ve yüksek düzey kamu görevlileri girebiliyor.

Parlamento Binası’ndaki başka bir barda ve milletvekillerinin özel ofislerinin yakınındaki 2 tuvalette daha uyuşturucu madde kullanımı tespit edildi.

Boris Johnson

Yaşanan olaylar neticesinde birçok İngiliz siyasetçi geçmişte uyuşturucu madde kullandığını itiraf ederken, Theresa May’den sonra başbakan olması beklenen Boris Johnson da on yıl önce öğrenciyken uyuşturucu madde denediğini ifade etti.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 3
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Muptezel meclisi
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şu demek! Başka milletlerin ahını Allah cc aheste aheste çıkarır. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Ingiltere Fransa batı Avrupa emperyalist, sömürgeci.
    Cevapla
  • Anti satan 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada özellikle ingiltrede uyuşturucu kullanma yaşı 11 12 lere kadar düşmüş durumda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama